Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Abundance Flush

Met de Abundance Flush zuiver je jezelf uit van negatieve gedachten-vormen en energieën rond overvloed en welvaart.

Deze energieën gaan niet over het manifesteren van een miljoen dollar of een grote woning die uit de lucht komt vallen. Deze energieën gaan over het brengen van datgene wat je nodig hebt, zodat je een productief en comfortabel leven kunt leiden.

Wanneer je echte overvloed ervaart, vind je waardering in alles om jou heen, ongeacht hoe klein of schijnbaar onbeduidend het is. Een arm persoon die zich rijk van hart voelt is gelukkiger dan een rijk persoon zonder liefde in zijn leven. Door je alleen te richten op aardse bezittingen en een hoge nette waarde gecreëerd uiteindelijk armoede van geest.

Uitbreiding van de definitie van overvloed gaat verder dan te kijken dan materiële objecten, zoals luxe auto’s en grote huizen en zorgt voor een meer vrij-stromende energie, één die unieke en geweldige cadeaus voor het individu brengt.

Bij het gebruik van deze energieën, zul je beginnen met uiteraard het voelen van meer dankbaarheid voor de zegeningen in jouw leven. Je zult beginnen met het zien van de overvloed die je al hebt. En je zult ook in staat zijn om jouw eigen gaven en talenten beter te herkennen, zodat je deze kunt delen met de wereld en zegeningen hiervoor terug kunt ontvangen.

De Abundance Flush kan vrij snel werken en brengt in een korte periode positieve resultaten.

Voordelen

  • Een verbeterd vermogen om geld te verdienen;
  • Een diepere verbinding met de intuïtie, waardoor men op de “juiste plaats en het juiste moment” zal zijn waar de mogelijkheden zich voordoen;
  • Een verbeterd magnetisch veld en aura die positieve mensen en voorspoed naar je toe zal trekken.

De Abundance Flush bestaat uit zes levels

Level 1 helpt bij het loslaten van oude negatieve energieën.

Level 2 helpt het creëren van een magnetisch veld zodat men meer mogelijkheden en welvaart zal aantrekken.

Level 3 helpt bij het opruimen van energetische blokkades in de subtiele lichamen.

Level 4 verhoogt de trilling van de subtiele lichamen en helpt hierdoor kansen aan te trekken en helpt bij het verwezenlijken van jezelf.

Level 5 helpt bij het voorzien van stabiliteit in relatie tot overvloed kwesties.

Level 6 helpt bij het voorzien van ruimte in relatie tot overvloed kwesties.

 

Founder: Stephanie Brail

Ervaringen

‘Sinds eergisteren heb ik alle levels van de abundance flush geactiveerd.  Het is me het reisje wel. Ik weet niet altijd welke beweging waarbij hoort. En beweging is er zeker.  In mijn ervaring werden oude angsten met nieuwe stromen afgewisseld. Vooral mijn creativiteit is enorm aan het stromen. Er is allemaal mooi werk op mijn pad gekomen en ook mijn opleiding voelt in een stroom versnelling. Ik heb een nieuwe locatie gevonden en ineens allemaal aanmeldingen. Ik kom wel angstthema’s tegen, zo van: ‘Kan ik dit wel’, maar het mooie is dat ik me er desondanks voorwaarts in voel gaan, dus dat juist ook dat stuk onzekerheid in een delingsfase lijkt te geraken.

En ik wilde ook nog even delen dat ik het toch wel heel bijzonder vind dat jouw aanbod steeds zo’n enorme impact heeft op mij en mijn leven.  Als ik er over nadenk is het écht bizar hoe alles in een open, creatieve stroomversnelling is gekomen sinds ik met de flush ben begonnen. Gaat ook inderdaad niet over geld maar over een veel moeitelozere stroom.  Het is zo open en in beweging allemaal.  Gek en verheugend dat het zo kan zijn! Voel me dankbaar.  Dank en mooie dag!’ (Laura)

Inwijding aanvragen

Wil je graag worden ingewijd in de Abundance Flush Empowerments dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen om deze aan te vragen. Je ontvangt zes afstandsinwijdingen, de bijbehorende originele Engelstalige handleidingen, de Nederlandstalige handleidingen en een certificaat via de email. De kosten voor deze energie uitwisseling bedragen 45 euro.

PS –  Kies je voor het hele Overvloedpakket van 4 inwijdingen, dan betaal je betaal je € 90,- (ipv  120,-) voor de inwijdingen in chiball en ontvang je 30 euro korting op het totaalbedrag. Wil je liever de inwijdingen op afstand en afspraak ontvangen, dan betaal je  € 150,- voor het pakket van in totaal 9 inwijdingen. De Abundance Flush bestaat uit 6 levels, die je in één afspraak achter elkaar zult ontvangen. Daarna volgen de 3 andere inwijdingen, tegelijkertijd na elkaar of in aparte afspraken.