Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

5D Chakra Activaties (hogere chakra activaties)

Bij het doorontwikkelen en doorgroeien naar 5D ontwikkeld ook ons chakra systeem met ons mee en worden er hogere chakra’s geopend en geactiveerd. Hoe meer je deze chakra’s reinigt, balanceert en activeert, des te snelle gaat ook je ontwikkeling en ascentieproces. Deze inwijdingen zijn er om jou te steunen en te laten groeien. 

Inwijdingen aanvragen

Je kunt deze inwijdingen per stuk of als pakket aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of door op onderstaande button te klikken en via mijn contactpagina met mij in contact te komen.. Je ontvangt de inwijding(en) op afstand op een afgesproken tijdstip of via een ChiBall, in dat geval zet ik de inwijding voor je klaar en kun je deze zelf tot je nemen op een moment wanneer jou dat uitkomt. 

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail, de originele Engelstalige handleiding(en), een eigen vertaling voor eigen gebruik!! en een certificaat via de mail. De kosten voor deze energie uitwisseling door middel van een afstandsinwijding bedragen € 40,- per inwijding. De kosten voor een inwijding in een Chi ball bedragen € 25,- per inwijding. 

smiling-g7e78ac84e_640