Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

7 Opgestegen Meesters

7 Opgestegen Meesters met een eigen energie, verbonden met de 7 chakra’s, inclusief gechannelde berichten van elke Meester.

Founder: Ole Gabrielen 

Saint Germain

Gebruik de energie van Saint Germain als je wilt leren een duidelijke verbinding met het goddelijke te hebben! Om te leren geaard EN verbonden te blijven met God tegelijkertijd. Helpt ook om verbinding te maken met de innerlijke bron van kennis, met bescherming, moed, richting, genezing en inspiratie. De energie helpt verder om je open te stellen voor hogere wijsheid, toegang te krijgen tot hogere rijken en spanning los te laten. Verbonden met het kruinchakra.

Godin Eir

In de Noorse mythologie is Eir (Oud-Noors “hulp, genade”) een godin en/of valkyrie die wordt geassocieerd met medische vaardigheden. Eir biedt een prachtige liefdevolle energie, die zelfs zeer hardnekkige blokkades kan helen. Haar energie (verbonden met het derde oog chakra) versterkt ook de intuïtie en is goed voor bescherming.

El Morya

Gebruik de energie van El Morya wanneer je hulp nodig hebt om je eigen waarheid te spreken zonder angsten, om te zijn wie je werkelijk bent, om de communicatie te versterken, om “je mannetje te staan” en om te zeggen wat je echt bedoelt. Verbonden met het keelchakra.

Hilarion

Gebruik de energie van Hilarion wanneer je moet leren van jezelf te houden, van zelfwaardering en leren lief te hebben vanuit een goddelijk perspectief. Ook om te leren en te ervaren dat goddelijke liefde ons allemaal verbindt! De energie helpt je energie te centreren en in balans te brengen. Verbonden met het hartchakra.

Kuthumi

Gebruik de energie van Meester Kuthumi om te leren wie je werkelijk bent en wat je “innerlijke wezen” wil dat je uitdrukt naar de buitenwereld! Helpt je ook om de juiste weg in het leven te vinden en toewijding aan je levensdoel. De energie is verder kalmerend, goed voor focus, ontspanning en als “anti-stress” energie. Verbonden met de zonnevlecht.

Lanto

Gebruik de energie van Lanto wanneer je hulp nodig hebt om creatiever te zijn, het libido een boost te geven, hulp nodig hebt om het leven ten volle te leven en om “je sprankeling” te vinden! De energie moet verder worden gebruikt als energie tegen uitstelgedrag. Verbonden met het Hara chakra.

Boeddha

Gebruik Meester Boeddha wanneer je innerlijke vrede, bewustzijn van het huidige moment, aanwezig zijn in het “Nu”, vreugde, spirituele groei, aarding en begrip wilt bereiken. Verbonden met het wortelchakra. De energie helpt het fysieke lichaam te versterken en te stabiliseren.

Inwijding(en) aanvragen

Je kunt deze inwijdingen per stuk (€ 25,- per inwijding) aanvragen of als pakket in geheel. Voor de 7 inwijdingen in een Chiball betaal je € 50,-. Wil je de inwijdingen liever op afspraak (en afstand) ontvangen, dan betaal je € 125,- voor de 7 inwijdingen. 

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via mijn contactpagina contact met mij op te nemen. Je ontvangt duidelijke instructies via de mail,  een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat.