Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

7 Stralen pakket

Tijdens je ascentieproces en op de weg naar verlichting is het van groot belang dat je alle zeven hoofdstralen in balans brengt en beheerst om groter wijsheid en meesterschap te kunnen verwerven in je toekomst en de Kosmos.

Met deze inwijdingen ontvang je niet alleen heling maar is ook de energie van elk van de 7 stralen beschikbaar voor je, zodat jij jouw Ascentieproces een grote boast mee kan geven. 

Inwijding aanvragen

De kosten van een enkele inwijding in één van de 7 stralen bedraagt 25 euro. Deze ontvang je dan als een inwijding op afstand en afspraak waarbij we ons op hetzelfde moment afstemmen op het ontvangen en doorgeven. Neem je het hele pakket, dan betaal je 125 euro (jouw korting is dan 50 euro!!). 

Je ontvangt de inwijdingen vanuit mijn aansluiting op de 23/24e dimensie waarbij tevens negatieve energieën worden losgekoppeld waarbij je een krachtige heling ontvangt naast de heling van de betreffende vlam zelf. 

Je kunt ook het hele pakket ineen ontvangen in een chiball. De kosten bedragen dan € 50,- voor het hele pakket. In dat geval worden de inwijdingen voor je klaargezet en kun je deze naar je toehalen wanneer dat jou uitkomt. 

Je kunt een inwijding of het pakket aanvragen via de info@nefertum.nl of door op onderstaande button te klikken en met mij in contact te komen via mijn contactpagina.