Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

999 Zilveren Straal Overvloed Energie

De overvloed in je leven wordt bepaald door de energie waarmee je bent uitgelijnd. Wanneer je energie om welke reden dan ook laag is, is het moeilijk om het niveau van overvloed in je leven te verhogen.

Opgestegen meester El Morya geeft dit energetisch systeem om de mensheid te helpen boven de beperkingen van de geest en aardse vlakken uit te stijgen. De energie van 999 Zilveren Straal Overvloed Energie is extreem hoog. Het kan je energie voldoende verhogen om te springen naar het volgende niveau van overvloed.

Het is een krachtige energie om je te helpen het energetische dimensionale niveau waarin je vastzit te overwinnen. Als je je niet overvloedig voelt, als je niet de stroom van overvloed in al zijn vormen van goedheid naar je toe hebt laten komen, is dit een systeem dat je misschien handig vindt om jezelf te verhogen naar het volgende niveau van overvloed. Het is belangrijk om te weten dat op welk niveau je ook bent, je de energie van overvloed kunt verhogen door de 999 Zilveren Straal Overvloed Energie.

Verhoogt je vibratie en energieniveau

999 Zilveren Straal Overvloed Energie bevindt zich in de hoge frequentie van 999. De energetische velden van dit systeem dringen door elke weerstand en andere vormen van lagere gedachtevormen om je natuurlijke vibratie te verhogen. Jij rijst letterlijk op om de hogere vormen van overvloedige energie te ontmoeten, zodat je de stroom van positieve overvloed in je leven kunt versnellen. Overvloed komt in vele vormen – liefde, geld, vriendschappen, etc.

Dit systeem verhoogt je energieniveau met een sprong van 1 overvloed niveau per keer, zodat je lichaam, geest en ziel op elkaar kunnen aanpassen aan de energieën. Te snel je energie verhogen is lastig om te verwerken, vandaar dat een sprong per keer de beste methode is om je stroom van overvloed op een permanente manier te verhogen.

Na ongeveer een week zal je lichaam zijn aangepast aan het hogere frequentie van de energieën. Dan kun je de sessie herhalen om weer naar het volgende niveau van overvloed energie toe te gaan, en op deze manier kun je je frequentie naar veel hogere niveaus verhogen, zodat je in harmonie bent met de hoge frequentie om de grotere overvloed stroom te manifesteren.

De 999 Zilveren Straal Overvloed Energie is erg krachtig en geeft je de boost van energie om je naar het volgende hogere niveau te brengen. Als je werkt met de energieën, veranderen je gedachtevormen en worden van een hoger niveau, evenals de verandering van positieve overvloed in de fysieke stof.

De inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via mijn contactpagina contact met mij op te nemen. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip.

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail,  een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat. De kosten voor deze energie uitwisseling door middel van een afstandsafstemming bedragen € 50,-. 

girl-gcff6f3079_640