Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Activatie van je 5-dimensionale lichtlichaam

Zoals je waarschijnlijk al weet wordt het verenigde bewustzijn verhoogd van de derde naar de vijfde dimensie. Op dit moment zijn we ergens in het vierde dimensie. Dit proces is zowel mondiaal als persoonlijk. En iedereen ervaart hetzelfde proces op individueel niveau. Zodra er genoeg van ons zijn gestegen naar de vijfde dimensie wordt het hele verenigd bewustzijn verhoogd.

Aangezien we al een zeer lange weg in het proces gegaan zijn, kunnen we (als we dat willen) nu ons vijfdimensionale lichtlichaam activeren.

De inwijding bestaat uit 3 delen

De activatie van jouw 5-dimensionale lichtlichaam bestaat uit 3 delen die in 1 keer ontvangt en worden geactiveerd adhv 3 meditatievisualisaties voordat we overgaan naar de daadwerkelijke inwijding en activatie. 

In het eerste deel wordt je kruin en derde oog geopend, zowel aan de voorkant als aan de achterzijde en zul je voelen dat de liefde in jouw hartchakra stroomt. Je hele lichaam wordt gevuldt met liefde, van binnen en van buiten. 

In het tweede deel verbindt je je vanuit je rechterschouder met de mannelijke kant van je gen familie: je vader, grootvader, enzovoorts tot aan Adam toe. Vanuit je linkerschouder verbindt je je met de vrouwelijke kant van je genen op weg naar Eva.  En je verbindt je met het zaad van de Mensheid,  jouw wortel verankert zich met het oorspronkelijke staat van de Mensheid, waardoor je in staat bent om jezelf, anderen en de aarde er mee te verbinden. en ben je in staat om jezelf er mee te verbinden. 

Daarna volgt een download van lichtcodes voor het activeren van jouw 5-dimensionale lichtlichaam en zullen deze codes van licht zich verbinden met al jouw cellen en zullen deze veranderen volgens de lichtcodes. En dan ontvang je de inwijding zelf. 

Je kunt de visualisatiehelingen blijven doen

Door je de eerste tijd regelmatig te verbinden met de lichtcodes en door het doorlopen van de 3 meditaties zul je merken dat je steeds meer licht verankert in jouw fysieke lichaam.  Ook als het even minder met je gaat, kun je hiermee je frequentie weer snel op pijl brengen. Ook de energie van de activatie zelf kun je blijvend activeren in jezelf om zo steeds verder door te groeien naar 5D. 

Inwijding aanvragen

Wil jij deze activatie van je 5-dimensionale lichtlichaam aanvragen, stuur dan een mailtje naar info@nefertum.nl. We maken daarvoor een online afspraak waarbij je tijdens de inwijding door alle processen heen wordt geleid om aanvolgend volledig geopend de inwijding zelf te ontvangen. Kosten bedragen € 50,-. Je ontvangt achteraf een certificaat via de mail.