Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Alpha Omega Healing

Alpha Omega Healing is een healing voor lichaam, geest en ziel. Vaak is het een levens-veranderende ervaring. De energie werkt niet alleen tijdens de healing, maar ook nog een hele lange tijd erna.

Deze energie zal je afstemmen op de allerhoogste frequentie. Het is een bijzonder mooie energie, die niet alleen voor healing geschikt is, maar ook een geweldige hulp biedt aan mensen en dieren die stervende zijn.

De healing kan zowel persoonlijk als op afstand plaatsvinden en is eenvoudig in gebruik: enkel door het zeggen van de woorden Alpha Omega Healing wordt de heling geactiveerd. 

Het is de intentie dat iedereen, over de hele wereld, de healing kan ontvangen, enkel en alleen door het zeggen van de woorden: Alpha Omega Healing.

Het is belangrijk te weten dat je de Alpha Omega Healing niet gelijktijdig met andere energievormen dient te gebruiken. Mocht je jezelf of een cliënt behandeld zijn met een andere energievorm, wacht dan minimaal 5 dagen voordat je een behandeling met Alpha Omega energie geeft. Dit om ontgiftingssymptomen te voorkomen.

Voordat je de inwijding tot heler ontvangt,  zijn minimaal 2 helingen noodzakelijk om je systeem te laten passen aan deze energiebron. Deze ontvang je tegelijkertijd bij de aanvraag van de inwijding. 

INWIJDING AANVRAGEN

Wil je graag worden ingewijd in deze krachtige healingmethode, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, 2 afstandsbehandelingen te activeren voorafgaand aan de inwijding, een nederlandstalige handleiding en een certificaat via de mail. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 50 euro.