Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Anti Spiritual Attack Attunement Package

Een prachtig pakket van 12 inwijdingen om je te beschermen: het Witte Gordijn van Aartsengel Michaël om onoverwinnelijk te zijn tegen vloeken en spreuken, het Blauwe Zwaard van Michaël om etherische koorden door te snijden, 5 Gaven van de Heilige Geest als het ultieme ruimtereinigings- en zuiveringspakket en de Blauwe Cocoon van Michaël die je aura zuivert en beschermt tegen negatieve invloeden, entiteiten, gedachtevormen, negatieve implantaten en alles wat niet gunstig voor je is. De Witte Cocon van Gabriël die je aura beschermt en zeer geschikt is voor genezers, Metatrons Schild die je helpt voorkomen dat negatieve energie binnendringt, de Gele Sterren van Jophiel die je etherisch lichaam genezen en tot slot de Orb of Sun, afkomstig van de Zon die als een beschermende cape om je heen komt vallen en jou beschermt.

Zeer geschikt voor mensen die veel (etherische!) negativiteit om zich heen ervaren en mensen met een eigen praktijk om zichzelf zuiver te houden.

Dit pakket bevat de volgende 12 energieën

Wit Gordijn van Aartsengel Michaël: De naam Wit Gordijn is een metafoor. Weet je nog toen je een kind was en je je achter het gordijn verstopte zodat niemand je zag? Deze energie doet iets soortgelijks. Het heeft het vermogen om je onoverwinnelijk te maken voor boze geesten en entiteiten, zodat ze je niet aanvallen, implantaten op je plaatsen of je achtervolgen. Nadat je deze energie hebt geactiveerd, ben je onoverwinnelijk voor spreuken en vloeken. Deze energie zal je vibratie verder verhogen en je helpen beseffen hoe sterk en krachtig je bent! Je kunt de energie van het Witte Gordijn gebruiken voor kamers, appartementen en huizen. Het kan zelfs voor een stad worden gebruikt. De energie duurt 24 uur voordat deze opnieuw moet worden geactiveerd.

Aartsengel Michael’s Zwaard: Een combinatie van de kleuren rood, oranje en geel. Het wordt gebruikt voor het afsnijden van etherische draden naar negatieve entiteiten, gevallen geesten, dode mensen die niet naar het licht zijn opgestegen en voorouders die niet nuttig zijn. Verder is het uitstekend te gebruiken als bescherming tijdens de nacht.

5 Gaven van de Heilige Geest: het ultieme ruimtereinigings- en zuiveringspakket!

Deze 5 geschenken van de Heilige Geest kunnen je helpen elke ruimte te zegenen, te zuiveren en te reinigen van negatieve entiteiten en stagnerende energieën!

Dit pakket bevat de volgende afstemmingen:

  • Lichtbom van de Heilige Geest – Een zuiverende, supersterke instantlichtflits!
  • Heilige Geest Gezegend Water – “Sprinkle” om elke ruimte te zuiveren en te zegenen.
  • Bol van de Heilige Geest – Deze kan worden gebruikt om een ruimte te ‘patrouilleren’ en maximaal 12 uur lang te beschermen.
  • Heilige Regen – Activeer dit geschenk voor een rustgevende en zuiverende “Heilige Regen” die elk gebied met een diameter tot 10 m bedekt.
  • Koepel van de Heilige Geest – Dit geschenk creëert een beschermende koepel voor elk gebied. Het beschermt een ruimte met een diameter tot 7 meter gedurende maximaal 12 uur.

Blauwe Cocon van Aartsengel Michael: De Blauwe Cocon van Aartsengel Michael werkt op de aura. Wanneer je de energie activeert, creëert het een cocon rond je aura die je beschermt tegen negatieve invloeden, entiteiten, gedachtevormen, negatieve implantaten en alles wat niet gunstig voor je is! Je kunt De Blauwe Cocon van Aartsengel Michaël activeren wanneer je de dag begint en eindigt. Je kunt de coconactivatie combineren met andere energietechnieken, zoals Reiki. Je zult hoogstwaarschijnlijk het gevoel hebben dat je beter beschermd bent dan normaal.

Witte Cocon van Aartsengel Gabriël: Witte Cocon van Aartsengel Gabriël creëert een energetische beschermende cocon rond de aura! Het is vooral goed voor energiewerkers, Reiki-genezers en mensen die massages, groepsmeditaties of ander spiritueel werk doen. Het is nuttig om te helpen uw eigen ‘persoonlijke ruimte’ van bescherming te creëren. Je kunt het gebruiken na een healingsessie met iemand anders en het helpt de ‘etherische draden’ door te snijden.

Aartsengel Metatron’s Schild: Aartsengel Metatron’s Schild is een zeer krachtige energie die bedoeld is om ons te omringen, om te voorkomen dat ongunstige energieën en entiteiten onze persoonlijke ruimte binnendringen! Er zou een soort ‘spirituele afstand’ moeten bestaan tot andere mensen die ons beschermen tegen potentieel ongunstige energieën. Het schild van Aartsengel Metatron kan ons in dat proces helpen. Het is ook goed om te gebruiken voor het slapengaan. Wanneer je gaat slapen, activeer je gewoon Metatron’s Shield om ‘s nachts beschermd te blijven. U zult waarschijnlijk merken dat u volledig uitgerust en verjongd wakker wordt. Aartsengel Metatron’s Schild is verder uitstekend te gebruiken na elk energiewerk!

Orb of Sun: Het is een prachtige, stralende bol die afkomstig is van de zon! Het bestaat uit 4 lagen: geel, wit, geel en wit. Het is een zeer beschermende energie die werkt om een cape/schild om je heen te creëren. Je mediteert simpelweg 15 minuten met deze energie en er ontstaat een sterke beschermlaag om je heen!

Gele Sterren van Aartsengel Jophiel: Gele Sterren van Aartsengel Jophiel is een rustgevende, zachte, vrouwelijke en zeer transformerende energie. Wanneer we het activeren, beweegt het van ons Kruinchakra naar de lagere chakra’s en helpt het bij het genezen van ons etherische lichaam. “Yellow Stars” is een zeer subtiele en zachte energie. Het wordt “sterren” genoemd omdat het de vorm heeft van sneeuwvlokken. Er vallen veel kleine energieën in de vorm en beweging van een sneeuwvlok op ons wanneer we deze energie activeren. Wanneer ze ‘op ons vallen’, worden ze één met ons en blijven daar als een beschermend schild voor ons energielichaam. Als we enige negativiteit met ons meedragen, kan het helpen deze om te zetten in positief, zodat we helder en energiek blijven.

Inclusief handleidingen voor alle afstemmingen.

Inwijdingspakket aanvragen

Je kunt dit inwijdingspakket aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of door op onderstaande button te klikken en via mijn contactpagina met mij in contact te komen. Je ontvangt de 12 inwijdingen via de ChiBall methode, waarbij ik de inwijdingen voor je klaarzet en jij deze zelf tot je kunt nemen wanneer dat jou uitkomt. 

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail, de originele Engelstalige handleidingen, een eigen vertaling en certificaat. De kosten voor deze energie uitwisseling  bedragen € 50,-. Wil je de inwijdingen toch op afstand ontvangen, dan betaal je 25 euro per inwijding. 

anti attack