Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Awakening the light codes of Atlantis

Een Inwijding of Initiatie is een opneming of een verbinding van krachten en vermogens, van energie of werelden, waar kennis en talenten in jezelf door worden geactiveerd, bekrachtigd of herkend en opnieuw geprogrammeerd.

Op het moment dat jij jezelf opent voor deze energie en verbinding maakt met deze energie, komt deze energie in jou tot leven. Hierdoor verander je van een “oorspronkelijk mens” in een “wedergeboren nieuw mens” .

De poort van vernieuwing door afscheiding te overwinnen

Terwijl Moeder Aarde door een moeilijke periode van transformatie gaat, en iedereen haar krachten, kennis en energie gebruikt in dienst van de planetaire Ascentie. Is nu de tijd aangebroken om in verbinding te komen met ons erfgoed om onze ware zelf te herkennen en oude geloofssystemen, gedachten en verwachtingen los te laten.

We kunnen onze angsten en het gevoel van afscheiding overwinnen, om te zien dat alles één is. Alleen “IK BEN” verbindt ons met elkaar. Waardoor we samen door de poort van vernieuwing kunnen gaan in een voor ons nog onbekende wereld. Hier zullen we ontdekken wat schoonheid is, en de diversiteit van AL wat is en altijd zal zijn.

Nu staan we open voor hogere bewustzijn en hogere frequenties. Dit proces is al voorspeld door eeuwen oude profeties en staat ons nu toe onze aangeboren kennis terug te halen. We zijn één met Moeder Aarde, één met alle levensvormen,we zijn goddelijk.

Met deze inwijding wordt ons fysieke lichaam gezuiverd om ons voor te bereiden op de Ascentie. Al onze licht codes worden geactiveerd. Hierdoor krijgen we toegang tot onze oerkennis.

Thoth zal ons bijstaan in de Kristallen Tempel van Atlantis. Waardoor we toegang tot ons erfgoed krijgen en deze kunnen toepassen in ons leven. Het onthult onze diepste zelf en laat ons zien wie en wat we zijn. Hoe we liefde kunnen uitdragen in deze wereld. De inwijding geeft ons gereedschappen en assistentie, als ook Helpers, zodat deze licht codes onze weg kunnen vergemakkelijken.

De inwijding is een belofte van Zelf Meesterschap en liefde voor AL wat is. Het opent ons op de hoogste niveaus, bij het dienen van het licht en alle bewoners van alle werelden. We kunnen onze belofte aan onze broeders en zusters, en vooral aan onszelf waarmaken, op alle niveaus van ons leven.

Het copyright van bovenstaande tekst behoort aan: Ellen Dana Stamer 2007 ©

Ervaringen

Maria over de inwijding: 

‘Het begon heel rustig, toen begon mijn hele lijf te bewegen , schuddend zelfs. Piep in mijn oren en daarna daar een gevoel van heling. Mijn handen tintelden en gingen bewegen. Ik heb energieën weggehaald bij mijn derde oog met een spiraal beweging , eerst weghalen en dan met spiraal afvloeien. En inderdaad: erg veel energie mijn handen, ze gingen alle kanten op, voelde ook dat er in mijn hoofd veel gebeurde.  Mijn lichaam geeft nu aan allerlei kanten aan dat ik rustig aan moet doen. Ik was ook nog een tijdje wiebelig maar dat gaat wel weer en voel veel energie en moet dan ook zuchten. Al met al is er heel wat aan het loskomen.’

Olaf Maass over de Awakening the Light Codes of Atlantis: 

‘Het voelde voor mij ook zeer fijn! Ook nu ik je verslag lees, voel ik weer bevestiging. Dank!! De kristallen op de foto lagen onder mijn handen gedurende de inwijding en zelfs al voordat de inwijding begon, was de energie aan het stromen in mijn armen en benen. De kleine hou ik mijn slaapkamer en de grote gaat terug naar de woonkamer. Snel mijn altaar ‘verbouwen’ zodat alles er weer op past. Hahaha

Het voelde in het begin ook alsof ik van boven naar beneden gescand werd en er weer wat losgemaakt werd. Dit resulteerde in schudden van mijn lichaam in mijn buikregio, gapen, hoesten en heeel diep uitademen. Eigenlijk zo diep dat het niet meer kon.

Heb ook de energie door mijn bovenlichaam voelen gaan en hoop dat de blokkade die dat eerder tegenhield nu dan ook is opgelost ☺️.

Al met al een hele mooie inwijding! En de energie, die giert nog steeds. Wat fijn zeg. Super bedankt weer!’

Inwijding aanvragen

Wil Jij dat ook? Wil jij de frequentie van Atlantis in jou ook weer tot leven wekken? En gun jij jezelf dat ook om weer een stuk completer te zijn? 

Je kunt de inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen naar info@nefertum.nl of door op onderstaande button te klikken. Je ontvangt de inwijding op afstand, een duidelijke handleiding en certificaat. De kosten voor deze energieuitwisseling bedragen € 35,-.