Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Atlantische en Gaia Trilogie

Drie prachtige inwijdingen: de Atlantis Kristal Activatie, de Atlantische Schedel Activatie en de Elementale Aarde Ster Empowerment, ook afzonderlijk aan te vragen. Voor de Schedel Activatie heb je wel de Kristal Activatie nodig en voor de Elementale Aarde Ster Empowerment heb je zowel de Kristal als de Schedel Activatie als voorvereiste. 

Met de eerste twee inwijdingen wordt je verbonden met de Hogere Banden van Energie, evenals de hogere aspecten van je hogere zelf, deze energieën mag je met de derde inwijding verankeren in het Hart van Gaia (Moeder Aarde). Je zult een hoger besef van schoonheid krijgen en het leven om je heen. Je zult dingen anders gaan zien en de energie zal niet alleen via je kruin bij je binnenkomen maar ook door de zolen van je voeten en door je basischakra heen:

Je zult een compleet energiecircuit vormen door de toegang tot de energieën van de Godheid via het Atlantich Kristal en Kristallen Schedel boven je kruinchakra alswel door de energieën omhoog te trekken in je lagere chakra’s via de Elemental Earth Star Chakra. 

Atlantische Kristal Activatie

Atlantische Schedel Activatie

Elementale AardeSter Empowerment

Atlantische Kristal Activatie

De Atlantische Kristal Activatie is een in 2019 herziene gechannelde inwijding door Jay Burrell en is de eerste inwijding in de Atlantische & Gaia.

Met deze activatie breng je kennis en energie naar binnen die was en wordt  opgeslagen in het belangrijkste Atlantisch Kristal dat in de Grote Genezing Tempel in Atlantis werd bewaard. Dit Kristal lijkt in niets op wat we hier op aarde hebben in deze huidige tijd. Het Atlantisch Kristal bevat alle informatie die werd gebruikt door het Atlantisch Ras over levitatie, telepathie, manifestatie en transport door intentie. En het belangrijkste was dat het de sleutel was tot het Ascentieproces van Moeder Aarde. Wanneer dit Ascentieproces plaatsvindt, zal het originele Atlantisch Kristal opnieuw opstijgen uit de diepten van de oceaan om ons te leiden tijdens de Nieuwe Tijd van Vrede en Transformatie.

De Atlantische Kristal Empowerment activeert verlorenen DNA-strengen  die in ieder van ons verblijven door de plaatsing van een Etherisch Atlantisch Kristal dat permanent in je Etherische Achtergrond en kruinchakra is gecodeerd. Door dit kristal na de activatie 30 dagen lang te activeren in je meditatie of bij het naar bed gaan, zal je astrale lichaam naar de Dimensies van Atlantianen reizen om te leren van zijn Oude Geheimen,  over ervaringen uit vorige levens of om je te helpen onbekende kennis voort te brengen uit de Atlantianen, die zal worden gecodeerd in je Energetische Structuur (DNA)

De Atlantische Schedel Activatie

De Kristallen Schedel Activatie is een herziene gechannelde inwijding door Jay Burrell en is de tweede inwijding in de Atlantische & Gaia Trilogie.

Vereiste: Atlantische Kristal Activatie

Met deze inwijding ontvang je de Kristallen Schedel die altijd bij je zou zijn omdat het binnen je Etherische Acthergrond wordt geplaatst waardoor je je zelf er altijd weer op af kunt stemmen. Je krijgt daardoor toegang tot de Energetische Frequenties en Heilige Kennis die is vervat in de Etherische Kristallen Schedel en eenmaal afgestemd op de Schedel zul je een proces beginnen van het ontwaken van alle slapende spirituele gaven die in jou aanwezig zijn.

Als je de Energieën van Kristallen Schedel gebruikt voor genezingsdoeleinden, zul je zuivere Goddelijke Energie channelen die uit de Heilige Bron komt. Het brengt inzicht en wijsheid en zorgt voor diepgaande reinigingen. 

De Elementale Aardester Empowerment

De Elemental Earth Star Empowerment is een herziene gechannelde inwijding door Jay Burrell en is de laatste inwijding in de Atlantische & Gaia Trilogie.

Vereiste: Atlantische Kristal Activatie & Kristallen Schedel Activatie

Tijdens je Afstemming op de Atlantische Kristal Activatie en Kristallen Schedel activatie die de voorwaarden zijn om de Elemental Earth Star Empowerment te ontvangen was je verbonden met de Hogere Banden van Energie evenals de hogere aspecten van je zielszelf (hogere zelf). Het is nu tijd om je Energieën te verankeren in het Hart van Gaia (Moeder Aarde) via de Elemental Earth Star Empowerment. Door deze verbinding zul je geaard zijn op Moeder Aarde, waar je de onbeperkte energieën kunt aanboren die Gaia te bieden heeft om alle niveaus te zuiveren en je aura en chakra’s te reinigen.

Deze empowerment kan je helpen om de wereld om je heen te “zien” en te “voelen” zoals het echt bedoeld is om gezien te worden. De energie die je channelt zal niet alleen naar buiten komen via je kruinchakra maar zal ook door je Aardesterchakra stromen door je voeten en je stuitchakra. Je zult een compleet energieircuit vormen door de toegang tot de energieën van de Godheid via het Atlantisch Kristal en Kristallen Schedel voor je kruinchakra alswel door de energieën omhoog trekken in je lagere chakra’s via de Elementale Aardesterchakra. 

Inwijding aanvragen

De totale pakketkosten bedragen € 47,50 voor de 3 inwijdingen, die in een Chiball voor je worden klaargezet, zodat je de inwijdingen zelf naar je toe kunt halen wanneer dat jou uitkomt. Daarvoor ontvang je uigebreide instructies en de bijbehorende handleidingen via de mail. Wil je de inwijdingen liever op afspraak (en afstand) ontvangen, dan betaal je € 25,- per inwijding. 

Je kunt de inwijding aanvragen via mijn contactpagina door op onderstaande button te klikken of door een mail te sturen naar info@nefertum.nl

girl-2131400_640