Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Aura Flush

De Aura Flush  is een eenvoudige methode die om de negatieve energie en gedachten-vormen uit je aura te verwijderen. Het is geïnspireerd door de Meridianen en Chakra schoonmaak, die werkt door het vrij maken van de meridianen cq. de chakra’s.

De Aura Flush is eenvoudig te gebruiken en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt gewoon, zowel hands-on als op afstand. Het is een uitstekende aanvulling op Reiki en/of op elk ander energie systeem.

De Aura Flush is een reinigings-energie. Het geeft geen energie, maar wist zachtjes blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachtenvormen uit de aura.

De aura is het deel van ons energie systeem dat ons omgeeft en beschermt. Het is onze projectie naar de wereld. Als we willen dat we de juiste mensen en/of kansen aantrekken, moet onze aura helder en gezond zijn en vol positieve energie en liefde.

Als we zonder schoonmaak verder zouden leven, verzamelen we negatieve energie in onze aura. Negatieve gedachten-vormen van woede, verdriet en haat kunnen in onze aura verblijven en zorgen voor het terugdringen van onze totale energie. Hierdoor duwen we de juiste mensen van ons af.

Regelmatig reinigen van de aura helpt om onze geest te verjongen alsmede de projectie naar de buitenwereld te verbeteren.

De Aura Flush maakt het reinigen van de aura eenvoudig.

Voordelen

  • verbeterd gevoel van geluk en welzijn;
  • meer fysieke en emotionele energie;
  • verwijdert negatieve gedachten-vormen, die problemen in het leven creëren.

Gebruik

De Aura Flush wordt enkel geactiveerd door je intentie. Er zijn geen symbolen nodig, ook de handen hoeven niet in of op een bepaalde positie gelegd te worden. Je zegt of denkt alleen maar dat je de Aura Flush wilt activeren en het schoonspoelen zal beginnen.

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl. Je ontvangt de inwijding op afstand, een duidelijke handleiding en certificaat. De kosten bedragen € 20,-. In combinatie met de chakra Flush betaal je € 30,- voor beide inwijdingen.