Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Bio Life Kundalini

Bio Life Kundalini is een veelomvattend energiesysteem die op zachte en effectieve wijze diverse verstopping en of “pluggen” in je chakra’s of langs je ruggengraat oplost, die eerder de Kundalini beweging in je lichaam hebben afgeremd. De energie wordt geactiveerd in het kleinste deel van iedere cel en in je DNA- strengen, en voorziet je van energie door de gehele Microkosmos van je lichaam.

Bio Life Kundalini geeft je meer toegang tot de wijsheid van je ziel, ze nodigt je Kundalini uit om te ontwaken en versterkt je seksuele aantrekkingskracht.

Bio Life Kundalini functioneert bij de gratie van de Eeuwige Heilige Bron.

Drievoudig doel

Het doel van de Bio Life Kundalini is drievoudig:

1)  Om iedere energie plug te verwijderen die ervoor heeft gezorgd dat je Kundalini niet vrijelijk en actief kan stromen door je DNA en je gehele lichaam.

2)  Om je te voorzien in het recht om Bio Life Kundalini te activeren wanneer je maar wilt om je passie, je inspanningen of gebeden extra kracht bij te zetten.

3)  Om je te voorzien in het recht om Bio Life Kundalini door te zenden naar iedere andere oprechte zoeker die zijn of haar energie pluggen wil loslaten zodat hun eigen Kundalini ten volste kan ontwaken wanneer het daar klaar voor is.

Voor sommige mensen zal de Kundalini meteen ontwaken zodra de pluggen zijn verwijderd. Voor anderen is dit energiesysteem een voorbereiding voor wanneer hun Kundalini er klaar voor is om volledig op natuurlijke wijze te ontwaken.

Ook kun je met het gebruik van Kundalini je laten begeleiden naar gezondheid, geluk en verheffing toe. Je kunt je Kundalini “aanzetten” voor ondersteuning bij je seksualiteit, je creativiteit of je verlichting en bewustwording. Door eenvoudig hardop of in jezelf te zeggen of te denken: “Bio Life Kundalini, Activeer!” versterk je de intensiteit.

Je kunt de Bio Life Kundalini ook juist lager afstellen, door mentaal het beeld voor je te zien van een ovenknop en dat je de intensiteit ervan dan naar beneden afstelt.

De “waakvlam” van je Bio Life Kundalini zal aan blijven staan, ook al zet je de intensiteit ervan helemaal uit. Hij staat altijd voor je klaar en gereed om weer “aangezet” te worden.

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip of via een ChiBall, in dat geval zet ik de inwijding voor je klaar en kun je deze zelf tot je nemen op een moment wanneer jou dat uitkomt. 

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail,  een Nederlandstalige handleiding en een certificaat. De kosten voor deze energie uitwisseling door middel van een afstandsinwijding bedragen € 40,-. De kosten voor een inwijding in een Chi ball bedragen € 25,-. 

spiritualism-g5053c149c_640