Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Blauwe Lotus Healing Systeem

Dit enorm krachtige reinigende en transformerende Reiki systeem kent 2 inwijdingen van een hoge orde waarmee je bijzondere helingen kunt doen, zowel voor jezelf als voor anderen, zowel op fysiek als mentaal, spiritueel en astraal niveau. Je leert hoe je het symbool van de blauwe lotus in combinatie met het witte licht je hele systeem voelbaar en snel kunt healen. De eerste graad mag je eerst 30 dagen activeren, daarna ben je klaar voor de tweede graad. 

Waar staat de Blauwe Lotus voor

De blauwe lotus (Nymphaea caerulea) behoort tot de Nymphaeaceae (Waterlelie) familie.Veel oude culturen beschouwden de blauwe lotus als een gewaardeerde status hebbende.

In Azië en in Afrika symboliseerde de blauwe lotus onsterfelijkheid als erkenning voor het vermogen van de plant om te overleven en opnieuw te ontkiemen na lange perioden van droogte en het vermogen van het zaad om voor velen jaren levensvatbaar te blijven (Edwards, 1998). In China werd het als een religieus symbool beschouwd en een symbool van vrouwelijke schoonheid. Zo ook in India, het werd vergeleken met de menselijke vrouwelijke vorm, en in hun legenden geloven zij dat Brahma, hun schepper van het universum, voortkwam uit een lotusachtige bloesem (Edwards, 1998).

De Japanners zagen een representatie van zuiverheid en de juxtapositie van goed en kwaad, en de boeddhisten hebben een gebed dat de lotus benoemd, “Omi! Mani padme hum!” wat wordt geïnterpreteerd als: “Oh !, de juweel in de lotusbloem! “(Edwards, 1998). Ook de Grieken bewonderden de blauwe lotus. Ze associeerden de bloemen met de mythische nimfen en prachtige meisjes waarvan ze dachten dat deze in bossen en bergen woonden (Edwards, 1998).

De blauwe lotus had verschillende soorten gebruik en betekenissen voor verschillende culturen. Ze werden gebruikt voor artistieke doeleinden, voor symbolen, voor brood maken, parfum maken, medicijnen maken en voor begrafenis doeleinden. De blauwe lotus heeft een diepgaande invloed op de menselijke samenleving en menselijke beschaving gehad, waaronder: de oude Egyptenaren,
de Chinezen, de Japanners, de mensen in India, de boeddhisten, de Grieken en tal van andere culturen over de hele wereld.

Healingen

De Blauwe Lotus is verbonden met de uitbreiding van de hogere geest. Het verlicht de geest uit het lichaam en helpt het vooruit naar zijn hoogste potentieel in het rijk van Spirit. Het biedt een van de hoogste trillingen van welke bloem dan ook. Het is het symbool van de overwinning van de geest over de zintuigen, van intelligentie en wijsheid, van kennis.

Ansara Moldave (2003), Blue Lotus Energy Healing System

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding bestaande uit 2 levels en dus ook 2 inwijdingen aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip of via een ChiBall, in dat geval zet ik de inwijding voor je klaar en kun je deze zelf tot je nemen op een moment wanneer jou dat uitkomt.

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat. De kosten voor de beide inwijdingen door middel van een afstandsinwijding bedragen € 50,-. De kosten voor de beide inwijdingen in een Chi ball bedragen € 25,-.

hoi-an-1714213_640