Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Body Toxic Cleansing

We leven in een wereld waarin we continue worden blootgesteld aan stoffen die giftig zijn voor ons welzijn en welke we absorberen in ons lichaam en bloedsystemen. Hoewel het meeste ook weer wordt uitgescheiden door de eliminatie- en de endocriene kliersystemen, blijft een deel voor onbepaalde tijd opgeslagen in het lichaam.

Body Toxic Cleansing is gechanneld om te helpen bij:

  • Het verwijderen (spoelen) van gifstoffen en zware metalen uit het lichaam, zonder tussenkomst van het endocriene klier systeem.
  • Genezing van alle fysieke organen en systemen in het lichaam en in het bijzonder degene die het centrale zenuwstelsel, de bloedsomloop, de eliminatie- en de endocriene klieren systemen, en alle organen en klieren bevorderen en versterken.
  • Zuivering van het bloed.
  • Het zuiveren en helen van de chemie van de hersenen, het reinigen van de geest en de hersenen.
  • Genezing van de chakra’s, meridianen, nadis en overige energetische systemen.
  • Genezing van alle blokkades die mensen kunnen hebben, om de circulatie van Prana/chi/levenskrachtenergie in hun energetische lichamen, organen en systemen te optimaliseren.
  • Genezing en het herstellen van het meest ideale en perfect mogelijke alkalisch- en zuurstof niveau in het lichaam.
  • Het opruimen en genezen van negatieve, donkere, zware, trage, vastgeplakte, verstopte, beschadigde en geblokkeerde energieën uit het fysieke lichaam, energetische lichamen, kwantum velden/deeltjes en energetische ruimtes.
  • Genezing en reiniging voor gebieden waar giftige stoffen en zware metalen vrijkomen en voor de hele kwantum velden, onderdelen en deeltjes, energetische lichamen, organen en systemen, genen en DNA bloed.
  •  Etc.

Founder: Hari Andri Winarso

Ervaringen

Carmen:  ‘De inwijding kwam heel krachtig binnen, veel in mijn hoofd, nek en schouders gevoeld, pijnscheuten, maag en darmen reageerde ook. Intens en een enorme warmte. Elke dag doe ik nu de flush.’

‘Het was heel krachtig en duurde wel 20 minuten. Eerst werd mijn hoofd omhoog geduwd en daarna naar beneden. Mijn kundalini begon te bewegen en de onderkant van mijn lijf draaide hierdoor heen en weer. Ook heb ik energetisch overgegeven en mijn chakra’s werden behandeld. Ik voelde een energie die door mijn lichaam ging van boven naar beneden, tegelijkertijd draaide mijn hoofd heen en weer en op een gegeven moment begon ik zelfs klanken te maken, leek wel indiaans. Er kwamen klanken uit mijn keel om mijn stem te laten horen. Echt heel bijzonder.’

‘Heb woensdagavond de inwijding ontvangen, donderdag had ik veel tintelingen in me hoofd en af en toe vlagen van misselijk zijn. Ook ineens vlagen van tijdelijk enorme energie voelen, nu nog, en af en toe ineens vlagen van blij voelen. Voel nu ook letterlijk hoe vermoeid mijn lijf al jaren is. Ik had zelf nog nooit gehoord of gelezen over inwijdingen, ben wat gaan rondkijken op internet, vind het erg interessant. Ik kende alleen de reiki, de eerste en tweede graad heb ik jaren geleden gehaald. Heb de body toxic ook aan de kinderen doorgegeven, de intentie uitspraak hangt aan de muur en ze vinden het ook erg leuk om het zelf op te zeggen, ze staan zo open voor alles.’

‘Ik voelde eerst de energie heel erg omhoog komen en werd er zelfs onrustig van maar daarna zakte hij langzaam weg. Ik voelde mij daarna ontspannen en relaxer. En mij kinderen ook.’ 

Inwijding aanvragen

Wil jij ook graag de Body Toxic Cleansing afstemming ontvangen, stuur dan een mailtje via info@nefertum.nl. Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. De kosten voor deze energie uitwisseling bedraagt € 25,-.