Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Chakra Flush Empowerment

De Chakra Flush is een eenvoudige methode om de vastgelopen energie aanwezig in de chakra’s te verwijderen.

De Chakra Flush is een reinigende energie. Het verwijdert op een zachte wijze blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachten vormen uit de chakra’s. Door het voorzichtig verwijderen van de energetische wonden uit het verleden, wordt het mogelijk om deze plekken weer met nieuwe positieve energie te vullen.

De Chakra Flush is eenvoudig in gebruik en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.

Enkele voordelen

  • je laat oude lasten en emotionele bagage los;
  • het maakt je vrij van de oude vastgelopen energie in je chakra’s;
  • het voorkomt dat energetische toxines en negatieve energie gaan vastzitten.

Ervaringen

‘Ik voelde eerst de energie in mijn armen en later (kort) in mijn rug. Het voelde als lichte tintelingen. Daarna zakte het af naar mijn bovenbenen en daar bleef het een tijdje waarna het afzakte. Ik heb het vooral ervaren als een lijfelijke sensatie en heb het volledig geobserveerd, zonder dat er emoties bovenkwamen. Ben benieuwd naar de uiteindelijke uitwerking.’

Inwijding aanvragen

Wil je graag worden ingewijd in Chakra Flush Empowerment, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro. In combinatie met de Aura Flush betaal je € 30,-.