Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Chakra Healing Attunements

De Chakra Healing inwijding is een manier om krachtige en geconcentreerde helende energie te sturen naar een specifiek chakra. Het reinigt en geneest de chakra’s van oude problemen en de daarbij behorende negatieve energieën. Deze negatieve energieën worden opgeruimd. De chakra’s worden geopend en op 1 lijn gebracht. 

Deze Chakra Healing is een helende afstemming, die zeer krachtig en sterk is en op korte termijn vele veranderingen teweegbrengt. Het zorgt voor balans, een gelijkmatige energiestroom en alles wat nodig is om blokkades op te ruimen. 

Het systeem is geen apart Reiki systeem met unieke symbolen die worden gebruikt tijdens een normale Reiki Healing sessie. De Chakra Healing afstemming ruimt sneller en completer de problemen op dan bij een gewone Reiki Behandeling en is krachtiger, al kan het wel zijn dat het schoonmaaksymptomen met zich mee brengt als er veel moet worden opgeruimd. Weet in dat geval dat het een tijdelijk proces is, die zal verzachten als de energie zich heeft aangepast aan het nieuwe niveau. Heb je al veel met energie gewerkt, dan zul je minder last van symptomen ervaren omdat je al gewerkt hebt met zuiverende energie. 

Als je eenmaal bent afgestemd op het hele systeem (alle inwijdingen hebt ontvangen), dan kun je de Chakra Healing Attunements gebruiken als healing voor je cliënten, hands-on of via afstand. Je kunt het ook als aanvulling gebruiken voor tijdens een gewone Reiki sessie.

Deze inwijding is vooral geschikt voor mensen, die snelle veranderingen in hun leven kunnen en willen accepteren. 

Inwijding aanvragen

Wil je graag worden ingewijd in DE Chakra Healing attunements, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt 7 inwijdingen, die je separaat tot je kunt nemen of als 1 geheel, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. De kosten bedragen € 50,-.