Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Child Care – inwijding en heling

Deze heling en inwijding zorgt ervoor dat je de liefde en zorg ontvangt die je gemist hebt, waardoor je je eigen tekorten gaat opvullen en meer onvoorwaardelijke liefde kunt gaan doorgeven omdat je op een dieper niveau verbonden raakt met de Onvoorwaardelijke liefde van de Bron en de Oermoeder, die jij ook bent.

In tegenstelling tot A Mother’s Love Frequentie die jou een veld aanreikt van helende trillingen, koesteringen en steun, wat jouw transformatieprocessen verzacht en je helpt op te staan in je eigen (ziels)kwaliteiten, vult de Child Care jouw tekorten. Je ontvangt de liefde en geborgenheid die je niet hebt gekregen, niet kon voelen of niet kon ontvangen, waarmee je je eigen bewuste en onbewuste negatieve geloofsovertuigingen en reactiepatronen gaat laten oplossen en overschrijven. Je raakt zo steeds meer vervuld met liefde, alsof je deze in je jongere jaren onvoorwaardelijk hebt mogen ontvangen.

Uiteindelijk zal het voelen als de onvoorwaardelijke liefde van je ouders, die altijd ook in hen heeft gezeten en zal zitten. Alleen niet altijd meer voelbaar, niet voor henzelf en niet voor jou. Verborgen geraakt in onverwerkte gebeurtenissen en trauma.

Voordelen

  • Geeft jou de liefde en zorg die je gemist hebt
  • Haalt verdrietlagen naar boven ( je heelt )
  • Brengt inzicht in je patronen in het NU
  • zorgt ervoor dat je zuivere liefde doorgeeft doordat je zelf meer en meer verbonden raakt met de Bron van Onvoorwaardelijke liefde.
  • Je overschrijft steeds meer negatieve geloofsovertuigingen omdat je steeds meer Liefde wordt
  • En verandert je reactiepatronen omdat je jezelf opvult met Onvoorwaardelijke Liefde

Eenvoud

Dit healingsysteem kenmerkt zich door eenvoud en kracht. Brengt heling en Liefde op een diep niveau en opent je hart. Je wordt steeds meer Liefde. 

Ook in gebruik is het systeem enorm eenvoudig, je kunt het met je intentie activeren, zowel voor jezelf als voor anderen. Eerst mag je je zelf opvullen, pas dan kan en mag je het ook doorgeven. 

Ervaringen

‘Het was een heel bijzondere ervaring. Ik voelde allemaal tintelingen in mijn handen en voeten, later door mijn hele lijf. Ik voelde het verdriet, werd emotioneel en voelde druk op mijn slapen. Later voelde ik mijn 3e oog heel erg. Het licht wat je zag zag ik ook. Ik wilde bijna mijn ogen open doen om te kijken of de zon scheen, want ik zag veel licht, ook voelde ik in de loop van de sessie ontspanning opkomen en voelde ik de behoefte om te slapen. De tintelingen duurden de hele behandeling. Nu voel ik me rustig en ontspannen en is het verdriet dat ik de hele dag al voelde weg. Het voelt ruimer in me. Mooi wat je zegt dat ik meer moet gaan staan in het licht. Dat is een proces waar ik mee bezig ben. En dat gaat al veel beter. Ik ga de child care dagelijks aanzetten. In de hoop de gaten die geslagen zijn achter me te laten… Heel hartelijk dank! Ben blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Wat bijzonder dat je zo’n gave hebt dat je dit kan en mag doen’. (Caroline) 

Child Care aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via de contactpagina je aanvraag te doen. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip. De inwijding en heling vraagt om een pure afstemming van zowel de gever als ontvanger. 

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail, een eenvoudige handleiding en  certificaat. De kosten voor deze energie uitwisseling door middel van een afstandsinwijding bedragen € 40,-. 

kid-1561583_640