Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Consciousness Reiki TM Platinum

Divine Gift for Awareness, Clarity, Wisdom & Trust in God – TriEnhanced™️  (een Goddelijk geschenk voor bewustzijn, duidelijkheid, wijsheid en vertrouwen in God – TriEnhanced™️)

In een wereld vol afleidingen kan het vinden van een moment van helderheid en vrede een transformatieve ervaring zijn. CONSCIOUSNESS REIKI™ PLATINUM, een geschenk geschonken door het goddelijke, dient als een leidend licht in de richting van het bereiken van deze staat van bewust bewustzijn. Deze unieke vorm van Reiki is niet zomaar een beoefening; het is een reis voor persoonlijk spiritueel ontwaken, ontworpen om de geest leeg te maken en een diepere verbinding met iemands innerlijke zelf en de kosmos te koesteren.

De kern van CONSCIOUSNESS REIKI™ PLATINUM ligt het geloof dat in ieder van ons een reservoir van wijsheid schuilt, toegankelijk via de zachte kunst van Reiki, die lichaam, geest en ziel harmoniseert. Of je nu oplossingen zoekt voor de uitdagingen van het leven of ernaar streeft je bewustzijnsstaat te verhogen, deze beoefening biedt een pad naar rust en inzicht.

Meer dan een geneeswijze

Consciousness Reiki is meer dan alleen een geneeswijze; het is een hemelse uitnodiging om de diepten van je wezen te verkennen, vrede te vinden in het heden en te ontwaken voor  oneindige mogelijkheden. Omarm dit goddelijke geschenk en reis naar helderheid, bewustzijn en diepe vrede.

Dit systeem is zeer licht en gemakkelijk te gebruiken. Het wordt ‘Reiki’ genoemd omdat het levenskrachtenergie belichaamt. Het is rechtstreeks afkomstig van God, met de hulp van Aartsengel Michaël, bevat zeven symbolen en vergemakkelijkt het bewustzijnsproces om de geest te zuiveren.

Het systeem werkt met een krachtig en zuiver wit licht. Net als een stroom water stroomt het in het kruinchakra en stroomt vervolgens naar de andere chakra’s.

Het is vooral nuttig in situaties waarin je geest vertroebeld is, wanneer je onzeker bent over je levenspad of wanneer je onmiddellijke oplossingen zoekt.

Toegelichte onderwerpen

De essentie van bewustzijn – Bewustzijn is de lichtgevende draad die ons verbindt met ons diepste zelf en de wereld om ons heen. Het is een reis naar binnen, waar we de diepe lagen van ons wezen en de ingewikkelde dans van onze gedachten en emoties ontdekken.

Mindfulness en bewustzijn – Mindfulness nodigt ons uit om van elk moment te genieten en leert ons volledig in het nu te leven met een verhoogd bewustzijn en waardering. Het gaat over het leven met een open hart omarmen, onze ervaringen zonder oordeel observeren en schoonheid vinden in het gewone.

Technieken en praktijken voor het verbeteren van het bewustzijn – Verschillende technieken, van meditatie tot bewuste ademhaling, dienen als sleutels tot het ontsluiten van een rijker, levendiger bewustzijn. Deze praktijken leiden ons naar een dieper begrip van onze innerlijke wereld en bevorderen een gevoel van vrede en helderheid.

Grotere verbinding tussen bewustzijn en de kosmos – Ons bewustzijn is niet alleen een persoonlijke ervaring, maar een kosmische reis die ons verbindt met het uitgestrekte, mysterieuze universum. Deze verbinding herinnert ons eraan dat we deel uitmaken van iets groters, een groots tapijt waarin elke gedachte en elk gevoel resoneert met het ritme van het universum.

Dankbaarheid en leven in het moment – Leven met dankbaarheid transformeert onze dagelijkse ervaringen, waardoor we elk moment kunnen koesteren en vreugde kunnen vinden in de eenvoudigste dingen. Het gaat over het herkennen van de zegeningen van het leven, groot en klein, en deze dicht bij ons hart houden met een gevoel van verwondering en dankbaarheid.

en meer!

Ervaring

Karin over de inwijding: ‘ik heb me een hele dag zalig en gelukzalig gevoeld.’

‘Het was zalig, ik kreeg het super warm en velde echt hitte in mijn lichaam en vanuit mijn handen. Een Kacheltje, maar oh zo zalig warm, zacht, koesterend, liefdevol dekentje, een knus gevoel. Na een half uur toen de inwijding klaar was, was het direct weer kouder, zoals de temperatuur waarmee ik begon. Ik heb een hele tijd nagenoten, een hele dag me zalig en gelukzalig gevoeld, heel zacht en sprankelend.’

Inwijding aanvragen

Wil je graag de Consiousness Reiki TM Platinum inwijdingen ontvangen, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt drie afstandsinwijdingen, de bijbehorende Nederlandstalige handleidingen en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 50 euro. 

Voor de eerste inwijding maken we een afspraak op afstand waarbij we ons tegelijkertijd afstemmen op het doorgeven en ontvangen. Tijdens deze inwijding worden de 2e en 3e graad voor je klaargezet in chiball, deze kun je dan in je eigen tijd activeren, wanneer je daar aan toe bent. 

Wil je toch liever 3 afspraken voor de 3 inwijdingen, dat kan, dan betaal je 25 euro per inwijding. 

CONSIOUSNESS REIKI TM PLATINUM