Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

De kracht van de Goddelijke Ziel

Deze initiatie zorgt voor het meest zuivere bewustzijn dat zich richt tot je ziel, het helpt om dit bewustzijn te laten ontwaken.

Deze energie staat je toe om goddelijke energie te kanaliseren via je Ziel. Hoe meer karma uit je Ziel gezuiverd wordt, hoe ‘wakkerder’ je wordt. Hoe ‘wakkerder’ je bent, hoe meer Goddelijke Energie kan stromen.

De onderdelen van dat wakker worden zijn stralend in hun kunnen, en zelfs de latente energie van je sluimerende ziel, heeft verbazingwekkende kracht.

Dit vermogen is nuttig voor iedereen die meer zielen energie in zijn/haar systeem wil brengen.

Met dit energie systeem alleen al kun je zoveel doen. Het zweeft zo zacht door je energie systeem, dat het je niet zal overweldigen.

Het begint door het openstellen van een kleine maar krachtige Reiki doorgang in je ziel. Deze verbindt je direct met de Goddelijke Bron. De doorgang fuseert met de energie van het Goddelijke en verspreidt zich als fijne kristallijne draden door elke vezel van je wezen.

Het daalt door middel van je bovenste astrale en psychische energie lichamen, je spirituele energie lichaam binnen. Daarna stroomt het door het mentale en emotionele lichaam om tenslotte het fysieke lichaam binnen te gaan. Het verbindt en hecht zich in elke chakra, meridiaan, en aura laag.

Vergelijk het met haarvaten, zo zal het elk orgaan, elke spier, alle weefsels, alle cellen, de DNA strengen enz. binnengaan tot en met het allerkleinste deeltje.

Tegelijkertijd, manifesteert een krachtige, maar zachte stroom van energie de binnenkant van de ziel van het Goddelijke, en dan stroomt het door je Goddelijke Zelf, Monade, Overziel, Hoger Zelf, Neder- Zelf, voordat het zich uiteindelijk verbindt met je Ware Zelf.

Dit is je ware bewustzijn – het bewustzijn van je Ziel. Je hele wezen (lichaam, geest, en ziel) worden door deze energie verbonden. Deze volledige verbinding zal enkele weken duren, maar je toegang tot de belangrijkste hoeveelheid energie heb je al binnen een paar uur na ontvangst van de initiatie.

Deze initiatie zal uiteraard je energie systeem uitbreiden en verbeteren en je voorbereiden voor de kracht van het Goddelijke.

Deze energieën zullen automatisch door je heen stromen en je helpen.

Ervaringen

‘Jeetje wat een bijzondere ervaring was het weer. In eerste instantie voelde ik nog niet zoveel (dacht ik 🤣🫣), behalve een enorme kou om mij heen. Op een gegeven moment voelde ik dit meer en meer ‘binnenkomen’. Ik werd ineens heel misselijk maar zei tegen mezelf dat ik het toe mocht laten om vervolgens los te laten. Het duurde even en toen trok het weer weg. Ik voelde iets in mijn buik en letterlijk een hartpijn en middenrif steek. 

Hierna leek het wel of ik in een lichtbundel werd gezet en toen brak ik. Zoveel dankbaarheid wat ik voelde, kan het niet eens omschrijven. Wat ontzettend mooi en bijzonder om het zo te mogen ervaren! Dank je wel weer!!’ (Eline) 

Inwijding aanvragen

Wil je graag worden ingewijd in De kracht van de Goddelijke Ziel, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, een nederlandstalige handleiding en een certificaat via de mail. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.