Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Deeksha Awareness Blessing

Deeksha Wareness Blessing is een overdracht van bewustzijnsenergieën naar het Lichaam / Geest – organisme. Dit kan leiden tot diepe vrede, liefde, het kalmeren van de geest en een ogenblikkelijk ontwaken.

Deeksha is een Sanskriet woord, dat verwijst naar een “zegen” of een “geschenk“, en dat letterlijk initiatie of overdracht van energie betekent. Het is de ontvangst van een geschenk van het universum die een neurobiologische verschuiving in de hersenen teweeg brengt, de kundalini activeert, de chakra’s in balans brengt en de ontvanger op een intelligente wijze begeleidt op zijn / haar individuele en unieke reis naar hogere staten van bewustzijn.

In de spirituele traditie van India wordt het woord Deeksha veelvuldig gebruikt. Door de snelle verspreiding van het fenomeen is men op zoek gegaan naar een andere naam die niet langer aan een bepaalde traditie is verbonden. Daarom wordt er nu ook gesproken van Oneness Blessing en/of van Oneness Deeksha. Het wordt doorgaans afwisselend gebruikt, maar het duidt op hetzelfde fenomeen en zorgt voor een ontwaken in je eigen geloof en traditie. 

Oneness Deeksha is de rechtstreekse overdracht van energie die het hart tot bloei brengt en een neurobiologische verandering in de hersenen teweegbrengt.

De Bewustzijnszegeningen duren 20 tot 40 minuten en worden ontvangen als afstemmingen, die  aan je worden doorgegeven in een feitelijke afstemming (op afstand). 

Na de zegening ben je in staat om de Deeksha door te geven aan anderen alsmede deze voor jezelf te activeren tot een steeds hoger bewustzijn en ontwaken. 

Founder: Ole Gabrielsen (van wie ik de inwijding persoonlijk heb mogen ontvangen) 

Ervaring met de Deeksha Blessing

‘Op 7 september heb ik de blessings mogen ontvangen. Ik voelde van alles bij mijn hart gebeuren, toen werd ik meegenomen in de energie. Ik viel in slaap, alsof ik in slaap werd gewiegd. Tegen 22.15 u werd ik wakker, in een soort vernieuwde werkelijkheid. Fijne positieve energie, van ZIJN, niet meer. Geen gedachten. Vlgs mij onderging ik ook een soort schoonmaak en dat voelde tegelijk als een voeding. De volgende ochtend werd ik ook wakker in deze energie. Heb ook een schoonmaak gevoeld tijdens de slaap. Nou, al bij al ben ik erg tevreden, en dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. Dank voor je liefde.  ❤ groet, Lilawatie.’

Deeksha Blessing aanvragen

De Deeksha Bewustzijns Blessing wordt je op afstand door gegeven en omvat een energietransmissie van 20 – 40 minuten, waarbij ik de blessing aan jou doorgeef en jij bent afgestemd op het ontvangen. Volgens de handleiding zou een korte activatie volstaan, maar zelf ben ik er van overtuigd dat een volledige afstemming in een volledige aanwezigheid in het hier en nu vele malen krachtiger is en voelt als een ware helingssessie. Dat zie je ook terug in andere Deeksha Blessings.

Na de inwijding / blessing van 30 minuten kun je de energie heel eenvoudig zelf aanroepen, zowel voor jezelf als voor een ander. Ook mag je de blessing weer doorgeven aan anderen. 

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via mijn contactpagina contact met mij op te nemen. Dan maak ik graag een afspraak met je voor deze bijzondere inwijding en heling. De kosten bedragen € 50,-.

religion-3717899_640 (1)