Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Deeksha Blessing

Deeksha Blessing is een overdracht van bewustzijnsenergieën naar het Lichaam / Geest – organisme. Dit kan leiden tot diepe vrede, liefde, het kalmeren van de geest en voor een ogenblikkelijk ontwaken.

De Bewustzijnszegeningen duren 20 tot 40 minuten en worden ontvangen als afstemmingen, die op ook aan je worden doorgegeven in een feitelijke afstemming (op afstand). 

Na de zegening ben je in staat om de Deeksha door te geven aan anderen alsmede deze voor jezelf te activeren tot een steeds hoger bewustzijn en ontwaken. 

Founder: Ole Gabrielsen (van wie ik de inwijding heb mogen ontvangen) 

Deeksha Blessing aanvragen

De Deeksha Bewustzijns Blessing wordt je op afstand door gegeven en omvat een energietransmissie van 20 – 40 minuten, waarbij ik de blessing aan jou doorgeef en jij bent afgestemd op het ontvangen. Volgens de handleiding zou een korte activatie volstaan, maar zelf ben ik er van overtuigd dat een volledige afstemming in een volledige aanwezigheid in het hier en nu vele malen krachtiger is en voelt als een ware helingssessie. 

Na de inwijding / blessing kun je de energie heel eenvoudig aanroepen, zowel voor jezelf als voor een ander. Ook mag je de blessing weer doorgeven aan anderen. ,

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via mijn contactpagina contact met mij op te nemen. Dan maak ik graag een afspraak met je voor deze bijzondere inwijding. De kosten bedragen € 40,-.

religion-3717899_640 (1)