Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Divine Clearing & Intuïtion Package

Het Divine Clearing & Intuition Afstemmingspakket biedt een prachtige mix van energieën die je geest verheft en diepe genezing kan vereenvoudigen. Deze speciale combinatie van energieën, die zorgvuldig zijn geselecteerd voor jouw welzijn, brengt diepgaande transformatie teweeg en bevordert een gevoel van vrede, mededogen, serenititeit en vreugde.

Met de afstemming op deze energieën worden niet-constructieve energieën opgeruimd, ontvang je een zuivering en verjonging van je wezen en verbetert je intuïtie. Het creëert een harmonieuze en evenwichtige omgeving in en om je heen, waardoor je je diep kunt verbinden met je innerlijke zelf en hogere bewustzijnsgebieden.

Omarm de ongelooflijke helende en transformerende voordelen van dit afstemmingspakket en herontdek een hernieuwd gevoel van welzijn en afstemming in je wezen!

Dit pakket bevat de volgende krachtige energieën:

1. De Violette Vlam

Violette Vlam: De energie is ontworpen om je te helpen bij het loskoppelen van niet-constructieve energieën en het loslaten van oude situaties die je niet langer dienen. Het heeft de kracht om negatieve energie te transformeren en te transmuteren, waardoor een gevoel van zuivering in je energielichaam ontstaat. Bovendien kan het worden gebruikt om de energie van een kamer of ruimte te zuiveren, waardoor een frisse en harmonieuze omgeving wordt gecreëerd.

Daarnaast helpt de energie je bij het loslaten van spanning en zorgt het ervoor dat je sneller herstelt van stress en uitdagende situaties. Het heeft een zacht maar krachtig effect op je algehele welzijn, waardoor je lasten of blokkades makkelijk kunt loslaten die je mogelijk belasten.

Met zijn warme en koesterende energie helpt de Violette Vlam je om negativiteit los te laten en een hernieuwd gevoel van helderheid en positiviteit te omarmen. Terwijl je met deze energie werkt, kun je een diep gevoel van ontspanning en verjonging voelen, omdat het werkt om de balans en harmonie in je wezen te herstellen.

Het opnemen van deze energie in je routine kan positieve veranderingen in je energieveld teweegbrengen, waardoor je je meer afgestemd, gecentreerd en gerevitaliseerd voelt. Het is een waardevol hulpmiddel voor diegenen die zich willen loskoppelen van onproductieve energieën, hun energielichaam willen zuiveren en een meer harmonieuze omgeving om zich heen willen creëren!

2. De Magenta Straal (9e Straal)

Magenta is een krachtige helende energie die de energieën van rood en paars prachtig combineert. De rode kleur voegt kracht en vitaliteit toe aan de toch al effectieve genezende eigenschappen van paars, waardoor het nog efficiënter kan werken. Tegelijkertijd verheft de paarse kleur de rode kleur, waardoor deze een diepere spirituele essentie krijgt. Samen creëren ze een harmonieuze synergie die holistische genezing op meerdere niveaus bevordert.

Stel je de warmte en intensiteit van rood voor in combinatie met de rustgevende en mystieke allure van paars. Dit dynamische duo creëert een unieke genezende frequentie die zowel verkwikkend als kalmerend is, waardoor het een perfecte energie is voor het balanceren en herstellen van lichaam, geest en ziel.

Door de magenta energie te gebruiken, stel je jezelf open voor een heel nieuw niveau van genezingspotentieel. Het is een zachte maar krachtige energie die elk aspect van je wezen doordringt en een gevoel van heelheid en welzijn bevordert. Het kan helpen blokkades op te lossen, stagnerende energie vrij te maken en de stroom van levensenergie door je systeem te bevorderen, waardoor de natuurlijke genezingsprocessen van uw lichaam worden ondersteund.

Magenta gaat niet alleen over fysieke genezing, maar ook over het koesteren van je emotionele en spirituele welzijn. Het kan je helpen contact te maken met je intuïtie, je bewustzijn te verruimen en toegang te krijgen tot hogere bewustzijnsgebieden. Het kan ook helpen bij het opruimen en balanceren van je chakra’s, het bevorderen van een gevoel van harmonie en afstemming in jezelf.

Terwijl je de magenta energie omarmt, voel je je misschien meer gecentreerd, gebalanceerd en verbonden met je innerlijke zelf. Het kan een diep gevoel van eigenliefde en zelfzorg opwekken, en je aanmoedigen om prioriteit te geven aan je welzijn en een meer holistische benadering van gezondheid en genezing te omarmen!

3. Sanat Kumara

3. Sanat Kumara is een goddelijk wezen dat bekend staat om zijn ongelooflijke capaciteiten in het bevrijden van negatieve entiteiten en lagere energieën, het uitvoeren van genezingswerk en het opruimen van ruimtes. Met deze afstemming word je begeleid om de energie van Sanat Kumara aan te boren om je te helpen op je spirituele reis.

Als je jezelf openstelt voor de energie van Sanat Kumara, zul je een diepgaande bevrijding ervaren van negatieve entiteiten en lagere energieën die je groei en welzijn mogelijk hebben belemmerd. Sanat Kumara’s energie is zuiverend en opbeurend en helpt je om alle blokkades of gehechtheden los te laten die niet langer je hoogste goed dienen. Je zult een gevoel van lichtheid en helderheid voelen terwijl de helende energie van Sanat Kumara door je energetische veld werkt en je hele wezen reinigt en revitaliseert.

Naast het opruimen van negatieve energieën, is de energie van Sanat Kumara ook diep helend. Het kan helpen bij het brengen van balans en harmonie in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam, en bevordert het algemene welzijn en vitaliteit. Je kunt een gevoel van warmte en comfort ervaren terwijl de liefdevolle energie van Sanat Kumara door je heen stroomt en je hele wezen koestert en voedt.

Bovendien is de energie van Sanat Kumara krachtig in het opruimen van ruimtes. Of het nu je huis, werkplek of een andere ruimte is, de energie van Sanat Kumara kan helpen om de omgeving te reinigen en te zuiveren, waarbij alle stagnerende of disharmonische energieën die de atmosfeer kunnen beïnvloeden, worden verwijderd. U zult na het opruimen een hernieuwd gevoel van frisheid en helderheid in de ruimte voelen, waardoor een harmonieuze omgeving wordt gecreëerd die je welzijn ondersteunt.

Als je met de energie van Sanat Kumara werkt, denk er dan aan om je intentie en vertrouwen in het proces vast te stellen. Je kunt ervoor kiezen om de aanwezigheid van Sanat Kumara aan te roepen tijdens je genezings- of zuiveringssessies en om zijn leiding en hulp te vragen.

4. Maitraya

Maitreya is een krachtig en liefdevol spiritueel wezen dat bekend staat om het brengen van vreugde, gelach en gevoel voor humor in ons leven. Door deze afstemming kun je je verbinden met Maitreya’s energieën en een diep gevoel van vrede en mededogen ervaren.

Maitreya’s energie wordt gekenmerkt door een warme en zachte toon die liefde en positiviteit uitstraalt. Zijn vreugdevolle aanwezigheid kan je geest verheffen en een gevoel van lichtheid in je hart brengen. Met Maitreya’s energie zul je in staat zijn om zijn speelse en luchtige aard aan te boren en je leven te bezielen met gelach en vreugde.

Een van Maitreya’s grootste gaven is zijn diepe gevoel van mededogen. Hij belichaamt onvoorwaardelijke liefde en begrip, en zijn energie kan je helpen compassie voor jezelf en anderen te ontwikkelen. Door met deze energie te werken, kun je je hart openen voor meer empathie en vriendelijkheid, waardoor je op een dieper en betekenisvoller niveau contact kunt maken met anderen.

Maitreya’s energie bevordert ook vrede in zichzelf en in de wereld. Zijn kalmerende aanwezigheid kan je helpen innerlijke rust te vinden, zelfs te midden van uitdagingen en chaos. Door je af te stemmen op Maitreya’s energieën, zul je in staat zijn toegang te krijgen tot een staat van rust en sereniteit die balans en harmonie in je leven kan brengen.

Naast deze eigenschappen staat bekend dat Maitreya’s energie een positief effect heeft op iemands gevoel voor humor. Hij moedigt lichtheid en speelsheid aan, helpt je de zonnige kant van het leven te zien en vreugde te vinden in eenvoudige genoegens. Zijn energie kan je ook helpen stress en zorgen los te laten, waardoor je het leven met een meer luchtige en zorgeloze houding tegemoet kunt treden!

5. Blauwe Aragoniet Essence

Blue Aragonite is een krachtig kristal dat resoneert met de hart-, keel- en derde oogchakra’s, waardoor ze harmonieus op één lijn worden gebracht.

Een van zijn opmerkelijke eigenschappen is zijn vermogen om spirituele communicatie te verbeteren. Het helpt ons om moeiteloos verbinding te maken met hogere spirituele rijken, waardoor het een waardevol hulpmiddel is om begeleiding te ontvangen van onze beschermengelen en andere hemelse wezens. Tijdens transformerende fasen in ons leven, wanneer onze emoties diep gaan, kan Blue Aragonite Essence bijzonder ondersteunend zijn en ons helpen om gracieus en helder door deze emotionele wateren te navigeren.

Naast zijn rol bij het vergemakkelijken van de communicatie met het goddelijke, helpt Blue Aragonite Essence ook bij het uiten en verwoorden van onze emoties. Het moedigt ons zachtjes aan om onze ware gevoelens te tonen en te uiten, wat emotionele genezing en groei bevordert.

Deze essentie is vooral heilzaam voor genezers en spirituele werkers, omdat het hun vermogen vergroot om verbinding te maken met hun intuïtie en hogere leiding, waardoor diepere en effectievere genezingservaringen mogelijk worden.

Het opnemen van Blue Aragonite Essence in je spirituele oefening kan een gevoel van warmte en comfort geven, omdat het je helpt je open te stellen voor hogere rijken, je emoties te uiten en transformatie op een diep niveau te vergemakkelijken.

Inwijdingspakket aanvragen

Je kunt dit inwijdingspakket aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via mijn contactpagina contact met mij op te nemen. Je ontvangt de inwijdingen via chiball (kosten 50 euro) of door middel van een afspraak op afstand op een afgesproken tijdstip (kosten 25 euro per inwijding en 100 euro voor de 5 inwijdingen van het pakket). 

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail,  Nederlandstalige handleidingen, de originele Engelstalige handleidingen en een certificaat. 

VIO VLAM