Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Draak Empowerment

Draken zijn er te zien In talloze variaties over de hele wereld. De draak staat symbool voor kracht, vitaliteit en rijkdom. Hij is onsterfelijk, bovennatuurlijk en heeft oerkracht die verbonden is met alle elementen. Als totem helpt de Draak je verborgen rijkdommen te ontdekken, zowel lichamelijk als geestelijk, omdat de draak als hoeder van de schat wordt beschouwt, die diep verborgen lag in het onbewuste en moeilijk te overwinnen was. Wees wel op je hoede voor de neiging tot arrogantie en prikkelbaarheid. 

Een Draak totem is een van de meest krachtige totems, wat neerkomt op een enorm scala aan eigenschappen, emoties en karaktertrekken. Wanneer een Draak naar ons toe komt, kan het vele betekenissen hebben.
De meest voorkomende boodschap die een Draak totem overdraagt is kracht, moed en standvastigheid.

Draken zijn ook boodschappers van evenwicht, en magie – ze stimuleren ons om te verbinden met onze psychische natuur en de wereld te zien door de ogen van mysterie en verwondering.

Draken zijn de belichaming van de oerkracht – de ultieme heerser over alle elementen. Dit komt omdat de Draak meester is van alle elementen: Vuur, Water, Aarde en Wind.

Als totem, fungeert de Draak als een krachtige beschermer en gids. Hij is onafhankelijk, maar ook beschermend. 

Veel variaties

Draken en hun energie komen in een bijna oneindig aantal variaties voor, sommige kunnen vliegen, anderen niet. Sommige spuwen vuur, anderen niet, sommige zwemmen.

Ze zijn er in een groot aantal verschillende kleuren en de kleur van een Draak komt overeen met het energieveld in z’n aura. Dit is niet altijd het geval is, omdat de Draak het vermogen heeft om van gedaante te wisselen wanneer hij/zij dit wil, maar zie dit als een algemene regel zonder dit al het andere in twijfel te trekken.

Vele artikelen en vermeende deskundigen op het gebied van Draakology hebben gezegd dat ‘Elementale Draken bestaan waarbij, de Draak energie is onderverdeeld in de elementaire krachten van de natuur (Vuur, Lucht, Water en Aarde), waarbij ieder zijn specifieke kenmerken en eigenschappen heeft. Er wordt nu meer en meer aangenomen dat alle Draken dergelijke krachten, deugden en kenmerken bezitten.

De bezitter van Draak Energie

Door de eeuwen heen hebben sjamanen, priesteressen, tovenaars, heksen, spirituele genezers en holistische beoefenaars, de krachtige magische energie van de Draak overgebracht naar zichzelf en naar anderen die deze superieure magie nodig hadden. De bezitter van Draak energie zal z’n leven zien; spirituele energie en mentale helderheid onherkenbaar verbeteren. De Draak totem is een zeer krachtige geest en haar bovennatuurlijke eigenschappen zijn de meest invloedrijke van alle totems.

De Deugden van de Elemantaire Draken

De Vuur Draak staat voor leiderschap, innerlijk vuur, vitaliteit en meesterschap. De Lucht Draak staat voor inspiratie, vitaliteit, intellect, respect, inzicht en verlichting. De Water Draak wiens deugden omvatten, passie, diepte, moed, het vermogen om het verleden onder ogen zonder angst, en mededogen, en de Aarde Draak de kracht van het realiseren van potentieel, het verwerven van rijkdom, en het aarden van die energie om deze te benutten.

Draken bieden een sterke bescherming tegen het kwaad, uit alle richtingen, Noord, Zuid, Oost, West, van boven en onder.

Eigenschappen van de draak

De Draak bezit vele deugden van dieren die krachtig en waardevol zijn. Door je erop af te stemmen verbindt je je er mee en maak je het eigen. Het Draak Totem belichaamt leiderschap, magische dapperheid, vitaliteit, beheersing, inzicht, goddelijke verlichting, de bescherming van buiten kwade krachten uit alle richtingen, geaarde energie, vervulling van potentieel, inspiratie, levensduur, persoonlijk geluk, rijkdom, oneindige wijsheid, lichtgevende schoonheid, een ontembare geest en kracht, onzichtbaarheid, macht van transformatie en metafysische kennis.

Met deze inwijding verbindt je je met de draken totem en alle bijbehorende eigenschappen. 

Inwijding aanvragen

Wil je de inwijding in Draak Empowerment ontvangen, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen of klik op onderstaande button om via mijn contactpagina in contact te komen. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip, waarop ik de energie aan jou doorgeef en jij deze in ontvangst mag nemen. Daarna ben je kanaal voor deze energie. 

Via de mail ontvang je daartoe duidelijke instructies, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. De kosten voor deze inwijding bedragen € 25,-. Als drakenpakketje betaal je voor de 5 inwijdingen € 100,- in plaats van € 135,-. 

draakempowerment