Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Dragon Reiki

Dragon Reiki leert je te verbinden met verschillende draken. Je leert welke draken er zijn, hoe jezelf te helen en anderen te helen met de krachtige draken energie. Je leert draken symbolen, ook voor de elementdraken, zoals vuurdraken, luchtdraken, aarde draken en waterdraken. De twee inwijdingen helpen je  een worden met de draken energie.

De verschillende soorten draken hebben verschillende kwaliteiten. Ze zijn krachtig, moedig,  behulpzaam, wijs, intelligent en zijn de hoeders van geheime kennis en magie.

Draken zijn de meest krachtige krachten van de etherische rijken, maar behoren ook tot het vuur element. Ze zijn in staat tegelijkertijd te verschijnen in de elementen water, aarde, lucht en vuur. Daarom zijn er vuurdraken, waterdraken, aarde draken en luchtdraken.  

Draken zijn de hoeders tot de poorten van wijsheid en onvoorwaardelijke liefde. Ze zijn de hoeders van schatten, die alleen te vinden zijn achter de poorten. Het vraagt soms moed om door de poort te gaan omdat je meestal door je illusies of angst heen mag, wat de poort ook voorstelt. Ze zijn de poortwachters van de transformaties van vuur naar licht, van kennis naar wijsheid. Veel informatie over draken wordt sprookjesachtig of metaforisch gebracht. Dit komt vanwege het feit dat drakenkracht krachten in jou en in het universum zijn. Krachten die je kan bereiken als je bereid bent door de poorten te gaan van angst, illusie of aangenomen waarheden die niet de hoogste waarheid zijn. Drakenkracht is in jou is de kundalini kracht, die opgerold ligt aan de basis van je ruggengraat, die als deze vrijkomt zal leiden naar verlichting. Dit is waarom draken vaak de bewakers zijn van schatten en de woonplaats van de goden en de controle over alle kracht.

Er zijn ook donderdraken, regendraken, aarde draken die de rivieren schoon maken..Koninklijke draken die controle hebben over gehele rijken, die hun de hoogste krachten geven. Draken die controle hebben over yin ( vrouwelijke energie) en yang ( mannelijke energie), die nodig is voor de vervulling van Tao ( de oosterse weg naar wijsheid) Vandaar ook, dat het geloof in draken meer in het oosten; China, Thailand heerst dan hier.

Een meester die geleerd heeft deze krachten te beheersen, wordt drakenrijder genoemd….. 

Inwijding aanvragen

Deze inwijding bestaat uit 2 graden en nemen elk ongeveer een half uur in beslag. Je ontvangt beide inwijdingen op afstand op een afgesproken tijdstip, waarop ik de energie aan jou doorgeef en jij deze in ontvangst mag nemen. Daarna ben je kanaal voor deze energie. 

Via de mail ontvang je daartoe duidelijke instructies, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. De kosten voor deze inwijding bedragen € 35,-. Als drakenpakketje betaal je voor de 5 inwijdingen € 100,- in plaats van € 135,-.

dragon-253540_640