Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Jade Draak Empowerment

Jade ( “Yu” in het Chinees) is ook bekend als de “Steen van de hemel”. Jade is een gewilde steen die al voor duizenden jaren in China wordt geprezen voor zijn zuiverheid, sereniteit, beschermende krachten en genezing kwaliteiten. Geassocieerd met het Hartchakra, heeft Jade voordelen om de liefde te vergroten. Ook gezegd creativiteit en mentale behendigheid te stimuleren, en trek geluk aan en verbeter iemands gezondheid.

Uitstekend voor het helpen bij het eliminatiesysteem van het lichaam, zoals de gezondheid van je nieren. Ook goed voor je spijsvertering.

Dit systeem zal je afstemmen op Jade Draak energie. Behalve dat het helpt bij de gezondheid, heeft Jade Draak energie specifiek energie om overvloed en welvaart aan te trekken, geluk, verbetert het geluk. Jade Draak is ook een krachtige bescherming voor gezondheid, rijkdom en de welvaart.

Founder: Hari Andri Winarso

Gebruik

Na de inwijding kun je de energie inzetten voor zelfgenezing, voor heling van anderen, ook op afstand én je kunt op de energie mediteren.

Deze meditatie maakt de Jade Dragon sterker om mee te werken en brengt alle voordelen met zich mee van Jade Draak Empowerment. 

Aanvragen

Wil je de Jade Draak Empowerment inwijding ontvangen, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen of klik op onderstaande button om via mijn contactpagina in contact te komen. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip, waarop ik de energie aan jou doorgeef en jij deze in ontvangst mag nemen. Daarna ben je kanaal voor deze energie. 

Via de mail ontvang je daartoe duidelijke instructies, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. De kosten voor deze inwijding bedragen € 25,-. Als pakket van 5 drakeninwijdingen betaal je € 100,- in plaats van € 135,-.

dragon-3462724_640