Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Rode Draak Inwijding

De ceremonie en inwijding in de energie van de Rode Draak bevat een zeer hoge  frequentie. ETAS – de rode draak uit hogere gebieden van het bestaan – zal je met volle vreugde begroeten in de dimensie van de draak. Het is een ceremonie van de herinneringen die in je wakker worden uit het verre verleden. ETAS is de bewaker van herinneringen. Als je klaar bent om met ETAS op reis te gaan naar je plaats van herinneringen, dan ben je van harte welkom en met vriendelijke groeten. Ik ben SY `GRON de gouden draak uit een hoger niveau, en ik ben blij dat ik je van dienst kan zijn (Channeling)

Inwijdingsceremonie

Deze inwijdingsceremonie vereist een zeer hoog BEWUSTZIJN – ZIJN. Jij gaat met SY `GRON naar de dimensie van de draak, en met ETAS naar het rode draak hogere niveau van bestaan. Zeer hoge frequentiestromen in deze dimensie. ETAS de rode draak van hoger zijn, leid je als je intentie en wil het toelaten, naar je plaats van herinnering en naar de plaats van herinneringen van lang geleden, het verre verleden of een ver verleden. Er wordt veel aan je getoond en je zult herkennen wat was vergeten – je zult het onthouden.

Je lichamen worden gereinigd en je frequentie wordt verhoogd naar een hogere vibratie – het hoogste dat je op dit moment kunt accepteren. Alles hoort bij elkaar dat verenigd is.

Inwijding aanvragen

Wil je de Rode Draak inwijding ontvangen, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen of klik op onderstaande button om via mijn contactpagina in contact te komen. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip, waarop ik de energie aan jou doorgeef en jij deze in ontvangst mag nemen. Daarna ben je kanaal voor deze energie. 

Via de mail ontvang je daartoe duidelijke instructies, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. De kosten voor deze inwijding bedragen € 25,-. Als pakket van 5 drakeninwijdingen betaal je € 100,- in plaats van € 135,-.

dragons-1957156_640