Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Witte Draak Reiki

Witte Draak Reiki verbindt je met de spirit van draken, met name de Witte Draak. Deze Draak is de Draak van zuivering, reiniging en bescherming tegen negatieve  energieën   en entiteiten. De Witte Draak reinigt je pad, verwijdert blokkades in je energie en energie velden. De witte Draak geneest verdriet, spijt, schuld en alle negatieve emoties binnen je wezen en energie velden. De Witte Draak, vult dan elke chakra met pure liefde en licht om vrede, liefde, licht, harmonie en geluk te brengen in jouw leven. De Witte Draak is zo sterk verbonden met de spirit en de creatieve bron dat je een zeer mooie, liefdevolle energie voelt als de witte draak werkt om je lichaam, geest en spirit te zuiveren, te reinigen en te genezen.

De Witte Draak komt over als een zeer krachtig wezen dat het witte licht van de Spirit draagt. De energieën zijn mannelijk doordat ze sterk is in haar moed, kracht en vermogen die meer agressief is dan normaal geassocieerd met vrouwelijkheid. De Witte Draak is een duidelijke aanwezigheid iets waar eventuele negatieve energie rekening mee moet houden, als ze haar confronteren.

De Witte Draak straalt zuiverheid en waarheid, wijsheid en eer uit, en het witte licht onttrekt de negativiteit die aan je energieveld verbonden kan zijn. De Witte Draak onttrekt iets dat negatief is of dat niet voor jou Hoogste Welzijn is, dat zich kan hebben vastgemaakt aan je energie, lichaam of geest.

Founder: Linda Colibert

Gebruik

De energieën van de Witte Draak zijn krachtig en makkelijk te gebruiken om je chakra’s of die van anderen te bevrijden, te reinigen en te zuiveren. Het duurt maar een paar minuten en alles is volledig vrij van negatieve energieën.

Met de energie kun je ruimtes vrijmaken, voorwerpen reinigen, je chakra’s en energievelden reinigen en zuiveren en blokkades verwijderen zodat de energie weer goed kan doorstromen. Ook kun je ziektes en aandoeningen verminderen en entiteiten verwijderen en om energieën te breken (laten ontploffen of opblazen) van ziekte, aandoeningen en koorts, al kan het zijn dat in het laatste geval er wel wat meer tijd voor nodig is. Dit kan ook gedaan worden met relaties als in het breken van banden tussen jou en een persoon, zonder dat het voor iemand schadelijk is. 

Inwijding aanvragen

Wil je de inwijding in Witte Draak Reiki ontvangen, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen of klik op onderstaande button om via mijn contactpagina in contact te komen. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip, waarop ik de energie aan jou doorgeef en jij deze in ontvangst mag nemen. Daarna ben je kanaal voor deze energie. 

Via de mail ontvang je daartoe duidelijke instructies, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. De kosten voor deze inwijding bedragen € 25,-. Als drakenpakketje betaal je voor de 5 inwijdingen € 100,- in plaats van € 135,-.