Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Egyptisch inwijdingspakket

De oude Egyptenaren hadden een holistische benadering van de mens. Geest en lichaam waren onlosmakelijk met elkaar verbonden. In veel tempels en op verschillende papyrus geschriften staan uitgebreide beschrijvingen over verschillende ziektes en hoe deze werden behandeld. Homerus schreef in 800 v.C.  in de Odysseus “dat de bewoners van Egypte meer medische vaardigheden hadden dan welk mensenras ook”.

De Priesters en Heelmeesters uit het oude Egypte hielden zich bezig met vele vormen van heling, technieken en symbolen en energieën, die jou door middel van de onderstaande inwijdingen worden aangereikt.

Vanwege de mooie rituelen zijn deze inwijdingen niet geschikt voor inwijdingen door middel van een Chiball, maar zal voor elke inwijding een persoonlijke afspraak op afstand worden gemaakt, ook voor elke graad van de eerste 3 inwijdingen. Als geheel (het hele pakket van de 6 inwijdingen) ontvang je € 50,- korting en betaal je € 200,- in plaats van € 250,-. Daarmee heb je een schat van helingsmateriaal en bijzondere behandelingen in handen, naast het feit dat het jouw persoonlijke ontwikkeling en transformatieproces een enorme boast zal meegeven. 

Voel je je aangetrokken tot deze energie, dan kun je ervan uit gaan dat je afstamt van deze oude Egyptische lijn of dat je er eerder mee gewerkt hebt.

Inwijdingspakket aanvragen

Voel jij je verbonden met Egypte en de Egyptische healingsenergie en wil jij dit Egyptisch inwijdingspakket aanvragen, stuur dan een mail naar info@nefertum.nl of klik op onderstaande button. Voor elke inwijding maken we een afspraak op afstand, zodat de energie krachtig naar je toe kan komen en stromen. Je betaalt € 200,- voor het hele pakket in plaats van € 250,- en ontvangt dus € 50,- korting. Je ontvangt duidelijke instructies via de mail, Nederlands talige handleidingen en certificaten via de mail.

Het is ook mogelijk om een losse inwijding uit dit pakket aan te vragen. 

angel-3095334_640