Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Father Connection Energy from the Sun

Het helen van de vaderband dwars door tijd en ruimte heen is onlosmakelijk verbonden met jouw transformatie- en verlichtingsproces.

De Vader verbindings energie van de zon is een zeer lichte en heldere energie die is bedoeld om de band die je met je vader hebt op te helderen en te zuiveren. Niet alleen in dit leven, maar ook voor eerdere incarnaties die je met je vader had! Daarnaast geeft het ook een reeds positieve relatie met je vader een boost en versterkt het werken met deze energie je mannelijke kant. 

Als je problemen hebt met je vader, stuur deze energie dan met je intentie direct om dat probleem te helen en op te lossen. Bijvoorbeeld: “Ik stuur de Vader Verbindings Energie van de Zonne-energie op (probleem)”.

Je kunt ook zeggen “Ik stuur de Vader Verbindingsenergie vanuit de Zonne-energie” naar al mijn vorige levens die ik met mijn vader had om alle problemen die ik heb op te lossen”.

Als je vader niet meer leeft, is het oké om deze energie ook te gebruiken om verdriet of pijn te verminderen.

Je kunt deze energie ook gebruiken als meditatieve techniek. In dat geval activeer je de energie door één keer in je hoofd te zeggen: “Vader Verbindingsenergie van de Zon (Zonne- energie)”.  Vervolgens blijf je dan 15 minuten in een meditatieve staat, of zo lang als je wilt. Dat doe je ook als je de energie gebruikt met je intentie. 

Founder: Marijanna Gabrielsen. 

De inwijding heb ik rechtstreeks ontvangen via Ole Gabrielsen. 

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding ontvangen door middel van een Chiball inwijding waarbij de inwijding voor je wordt klaargezet en jij deze volgens instructies in je eigen tijd en ruime kunt aanroepen en activeren (kosten bedragen 25 euro) of door middel van een afspraak op afstand (dan betaal je 40 euro). 

Wil je graag een volledige healing en inwijding in de Fathers Connection Energy from the Sun ontvangen, dan ontvang je een afstemming van een half uur wordt je op afstand  waarbij ik de energie aan jou doorgeef en jij bent afgestemd op het ontvangen. Volgens de handleiding zo een korte afstemming volstaan, maar mijn ervaring leert dat het afstemmen zelf vele malen sterker is en een ware helingssessie. De kosten van deze transmissie bedragen 50 euro. 

Na de inwijding kun je de energie heel eenvoudig aanroepen, zowel voor jezelf als voor een ander. Ook mag je de inwijding weer doorgeven, als je reeds bekend bent met het doorgeven van inwijdingen.

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via mijn contactpagina contact met mij op te nemen. 

sun