Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Father Connection Energy from the Sun

Vaderverbindingsenergie van de zon is een zeer lichte en heldere energie die is bedoeld om de band die je met je vader hebt op te helderen en te zuiveren. Niet alleen in dit leven, maar ook voor eerdere incarnaties die je met je vader had! Daarnaast geeft het ook een reeds positieve relatie met je vader een boost en versterkt het werken met deze energie je mannelijke kant. 

Als je problemen hebt met je vader, stuur deze energie dan met je intentie direct om dat probleem te helen en op te lossen. Bijvoorbeeld: “Ik stuur de Vader Verbindings Energie van de Zonne-energie op (probleem)”.

Je kunt ook zeggen “Ik stuur de Vader Verbindingsenergie vanuit de Zonne-energie” naar al mijn vorige levens die ik met mijn vader had om alle problemen die ik heb op te lossen”.

Als je vader niet meer leeft, is het oké om deze energie ook te gebruiken om verdriet of pijn te verminderen.

Je kunt deze energie ook gebruiken als meditatieve techniek. In dat geval activeer je de energie door één keer in je hoofd te zeggen: “Vader Verbindingsenergie van de Zon (Zonne- energie)”.  Vervolgens blijf je dan 15 minuten in een meditatieve staat, of zo lang als je wilt. Dat doe je ook als je de energie gebruikt met je intentie. 

Founder: Marijanna Gabrielsen. 

De inwijding heb ik rechtstreeks ontvangen via Ole Gabrielsen. 

Inwijding aanvragen

De healing en inwijding in de Father Connection Energy from the Sun wordt je op afstand door gegeven en omvat een energietransmissie van een half uur, waarbij ik de energie aan jou doorgeef en jij bent afgestemd op het ontvangen. Volgens de handleiding zo een korte afstemming volstaan, maar mijn ervaring leert dat het afstemmen zelf vele malen sterker is en een ware helingssessie. Na de inwijding kun je de energie heel eenvoudig aanroepen, zowel voor jezelf als voor een ander. Ook mag je de inwijding weer doorgeven, als je reeds bekend bent met het doorgeven van inwijdingen. 

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via mijn contactpagina contact met mij op te nemen. Dan maak ik graag een afspraak met je voor deze bijzondere inwijding. De kosten bedragen € 55,-.

sun