Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Full Spectrum Healing – inwijding

Full Spectrum Healing is gechanneld door Ole Gabrielsen. Zoals al zijn energieën wordt ook Full Spectrum Healing gekenmerkt door de eenvoudige toepassing en krachtige healing.

Full Spectrum Healing bevat technieken om zaken uit het verleden los te laten. En voor de healer zelf worden technieken aangereikt waarmee je de emotionele bagage uit het verleden mag en kunt loslaten.

Daarnaast versterkt het onze energie. Je leert te werken met Full Spectrum Healing en je krijgt technieken aangereikt om jezelf én anderen te helpen. Ook op afstand.

Na de inwijding vind er een reinigingsproces bij jezelf plaats, dit betekent dat oude stukken en datgene wat jou niet meer dient naar boven kunnen komen die je mag loslaten (door het aanwezig te laten zijn).

De methode

Spectrum Healing werkt op alle lichtfrequenties, het spierwitte licht, welke het volledige kleurspectrum van de regenboog in zich heeft verenigd. Usui Reiki is de groene straal, terwijl Full Spectrum Healing de hele regenboog is. Doordat het alle kleuren bevat is het in staat om op alle niveaus te healen. Het verhoogt de energie in je lichaam en is een krachtige energie voor zelfgenezing.

Full Spectrum Healing werkt heel sterk samen met de engelen, hogere lichtwezens en opgestegen meesters. Bij het werken met dit systeem zul je meestal hun aanwezigheid kunnen voelen. Ben je al ingewijd in de Opgestegen Meesters, dan zijn ze heel sterk aanwezig.

Full Spectrum Healing werkt uiterst effectief en wordt gebruikt om problemen die in het verleden zijn ontstaan, te neutraliseren. Vaak kunnen bestaande blokkades of negatieve emotionele patronen opgelost worden. Door beweging in bestaande blokkades te brengen, kan er veel worden losgemaakt, wat dan als het ware tegelijk naar boven komt. De levenslessen die je als mens dient te leren staan in verbinding met de (energetische) blokkades, die uiteindelijk ook naar het fysieke gedeelte doordringen en lichamelijke klachten kunnen veroorzaken. Doordat deze blokkades in beweging komen, doet dat de energie die als het ware vastzat/stilstond/verdicht is, weer in beweging zetten, waardoor de levensles die ermee in verbinding staat ook wordt geactiveerd.

Soms kun je het ervaren alsof alles dan tegelijk op je pad komt, met de reden, om weer zo snel als mogelijk HEEL te worden. Door een healing kunnen ook onderdrukte pijnen weer aan het licht komen, waar je eerder mee hebt leren leven als beschermingsmechanisme, waardoor de blokkade eigenlijk nooit weg is geweest, maar onder het tapijt gemoffeld was.

Hoofdzakelijk kan de Full Spectrum Healing als een onafhankelijk systeem worden gebruikt. Maar het kan ook uitstekend in combinatie met andere systemen, zoals bijvoorbeeld Reiki worden gecombineerd.

Na de inwijding

Kun je jezelf en anderen behandelen met Full Spectrum Healing, ook op afstand. Zeer geschikt om je eigen verleden en dat van anderen te zuiveren. Je kunt de inwijding doorgeven als je zelf over een Reiki graad beschikt.

Ervaringen

‘Ik heb gisteravond de Full Spectrum inwijding gedaan van 20 minuten. Ik voelde heen en weer pendelen van energie van hoofd naar voeten. Daarna werden vooral mijn onderbenen heel erg warm. Bijan aan het eind kwam mijn ene kat op mijn buik liggen ronken. Dat was bijzonder, want dat doet hij niet gauw. Vanmorgen heb ik de 5 – minuten meditatie gedaan en ook hier pendelt de energie heen en weer. Voelde vooral ook koude rillingen, met name in mijn bovenlijf en armen. Je voelt echt precies wat er gebeurd!’

‘Gisteravond heb ik de inwijding Full Spectrum Healing gedaan. Ik heb het gedaan voor het slapengaan, dus ergens ‘onderweg’ ben ik in slaap gevallen … Maar het begin heb ik wel heel duidelijk energiestroom gevoeld on mijn lichaam (tinteling), in het bijzonder in de handpalmen en bovenkant van mijn hoofd, echt warmte zeg maar.  Verder was mijn hartchakra heel actief (ook beetje pijn links) en last van mn keel (keelchakra), zal wel met blokkades te maken hebben gehad. ‘

‘Vanmiddag heb ik inwijding gedaan van full spectrum energie die jij voor me hebt klaargezet afgelopen dinsdag. Dit is wat ik voelde en zag. Ik voelde mijn kruin/achterhoofd en rug heel erg kriebelen. Daar was zekers veel te doen. Je kon voelen dat er hard gewerkt werd. Ook mijn voeten tintelden. Halverwege de inwijding kreeg ik het gevoel om mijn handen om te draaien met de palmen op mijn benen. Ik werd daarna heel ontspannen.

Wat ik zag; Een Engel een buitenaards Wezen en een achterkant/ silhouet van een persoon/entiteit. Ik kon voelen dat het een man was. Er werd gezegd dat ik bepaalde zaken kon loslaten en terplekke werd een negatieve gedachte verdreven. Toen werd er gezegd door een entiteit (vrouw) “er komt wat op je pad, dat mocht ik doorgeven.” En dezefde vrouw zei zacht:”blijf jezelf.”  Dit was het. Ik wil je heel erg bedanken voor de fijne energie! Ik vond het een fijne inwijding’.

Inwijding aanvragen

Wil je de Full Spectrum Healing inwijding ontvangen, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt een afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. De kosten voor deze inwijding bedragen € 25,-.