Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Geavanceerd Manifesteer Lichtwerk Reiki II

De energieën van dit systeem werken om je manifestatie lichtwerk energieën uit te breiden en geavanceerder te maken dan wat je in de eerste Geavanceerd Manifestatie Lichtwerk systeem hebt geleerd. Geavanceerd manifestatie Lichtwerk 2 biedt meer inzicht, verduidelijking en heeft de energieën verhoogd. Je zult merken dat dit systeem de deur naar kansen opent, en je helpt je te leiden naar het rijk van mogelijkheden voor uitbreiding en creatie van je persoonlijke doelen en verlangens. Het is een krachtig systeem.

Je moet Geavanceerd Manifestatie Lichtwerk hebben voordat Geavanceerd Manifestatie Lichtwerk 2 gaat gebruiken. Ze werken samen om je energieën te verhogen en begeleiden je bij het creëren van het leven dat je wilt en het volgen van je dromen.

Met deze inwijding laat je je energie, je gedachten en verlangen groeien en kom je meer en meer in verbinding met dat wat het Universum je biedt, waardoor je de juiste acties onderneemt. Als je de inspiratie, de kansen en positieve energieën volgt, waarmee het Universum je voorziet, zullen je verlangen zich manifesteren. Je wordt door die afstemming als vanzelf moeiteloos naar overvloed geleid. 

Founder: Daelyn Wolf (mei 2019)

Inwijding aanvragen

Wil je de Geavanceerd Manifestatie Lichtwerk II inwijding ontvangen, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen of klik op onderstaande button om via mijn contactpagina in contact te komen. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip, waarop ik de energie aan jou doorgeef en jij deze in ontvangst mag nemen. Of je ontvangt de inwijding door middel van een chiball. Daarna ben je kanaal voor deze energie. 

Via de mail ontvang je daartoe duidelijke instructies, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. De kosten voor deze inwijding bedragen € 25,-. 

PS –  Je ontvangt € 30,- korting als je het hele overvloedspakket kiest (Abundance Flush € 45,-, Abundantia Overvloedstraal € 25,- en Geavanceerd Manifestatie Lichtwerk I en II,  € 25,- per inwijding). Je betaalt dan € 90,- voor de 4 inwijdingen in plaats van € 120,-). 

girl-1472185_640