Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Goddelijk Licht – inwijding en heling

Deze inwijding en heling in het Goddelijk Licht ontvang je in een afstemming van een half uur en kan niet op een andere wijze worden doorgegeven dan door het laten stromen van de energie.

We starten de inwijding vanuit een pure verbinding vanuit mijn IK BEN met jouw IK BEN en de IK BEN van de Bron en creëren een vortex in jouw ruimte waarin we Mahatma en het Goddelijk Licht laten instromen. Alle negatieve energie wordt van je losgekoppeld om positieve energie toe te laten, waarbij je een healing team om je heen krijgt staan dat bijdraagt aan jouw heling en inwijding om je volledig te openen voor het Goddelijk Licht.

Eerst zal de energie van je Hogere Zelf bij je binnenkomen – dat is de uitnodiging – waardoor de weg naar je Goddelijke Zelf en God de Bron van het Goddelijk Licht vrij toegankelijk is voor je.

We nodigen dan het Goddelijk Licht uit om bij je binnen te komen via je kruin, je ademhaling als ook via je huid omdat het Licht zowel in als om je heen komt vallen waarin je gesteund wordt in alles wat je voelt en meemaakt. Je wordt gevuld en omringd met Goddelijk Licht waardoor alle lagere energieën je lichaam en 4 lichtlichamen uitwasemen.

Je ademt Goddelijk Licht in in je hart en op je uitademing verspreid het zich eerst door je lichaam en etherisch heen en daarna ook daar buiten. Je wordt een baken van Goddelijk Licht en kanaal voor de energie die je na de inwijding ook zelf kunt activeren en doorgeven als je reeds bekend bent met het doorgeven van inwijdingen.

Je ontvangt de inwijding vanuit mijn pure verbinding met het Goddelijk Licht dat zonder te interferen met andere energievormen rechtstreeks naar je toe wordt gezonden zodat ook jij een kanaal wordt voor dit Goddelijk Licht.

Activatie Goddelijke Vlam 

De activatie van je Goddelijke Vlam is hierbij als extra functie inbegrepen. De Goddelijke Vlam elimineert alle lagere energievormen en activeert dat deel van de Bron in jou, jouw eigen essentie die je hart doet overstromen met onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen. 

Dagelijks activeren voor een stroomversnelling in je ascentieproces

Door de energie dagelijks te activeren zal er steeds meer donkerte uit je worden gedreven. Dat kan best uitdagend zijn, maar weet dat het donkere je verlaat en dat het zich soms nog even aandient als inwijdingsproef waarin jij mag blijven staan, gecenterd en wel. Rechtop als de God Godin die jij bent, klaar om ook het Goddelijk Licht te verspreiden.

Je zult steeds meer licht gaan belichamen en kunnen vasthouden. Je hart gaat open. Uiteindelijk is er alleen nog maar liefde in je hart en ben je steeds meer Licht. 

Inwijding aanvragen

De healing en inwijding in het Goddelijk Licht wordt je op afstand door gegeven en omvat een energietransmissie van een half uur, waarbij ik de energie aan jou doorgeef en jij bent afgestemd op het ontvangen. Je kunt na de inwijding de energie eenvoudig aanroepen, zowel voor jezelf als voor een ander. In de handleiding tref je hier meer informatie over aan. Ook mag je de inwijding weer doorgeven, als je reeds bekend bent met inwijdingen doorgeven.

Je kunt de inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via mijn contactpagina contact met mij op te nemen. Dan maak ik graag een afspraak met je voor deze bijzondere inwijding. De kosten bedragen € 55,-.

Gechanneld door: Simone Rutgers

religion-3491357_640