Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Gold Healing – inwijding & heling

Gold Healing is een sterke stransformerende healing die je afstemt op één van de sterkst transformerende energiestralen uit de Kosmos. Het Gouden Licht heeft een hele sterke zuiverende werking, weert het negatieve en beschermt je.  Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen.

Gold Healing heeft als eigenschap de sterke werking om angstgevoelens, negativiteit en depressies uit personen te bannen. Het transformeert deze negatieve gevoelens en zuivert je. Daarnaast biedt het ons bescherming tegen ongewenste energieën door het gouden licht dat ons gaat omringen na een behandeling.

Gold Healing werkt heel sterk op het emotionele en psychische vlak van de mens. Vaak zit hier de bron van vele lichamelijke ziektes en daarom vormt Gold Healing een ideale combinatie met bijvoorbeeld de Mahatma de Avatar van Synthese of de Kundalini energie. Je helpt dan zowel de bron alsmede ook de klachten aan te pakken. 

Gold Healing werkt ook heel goed bij het behandelen van kinderen. Vooral kinderen die energetisch in onbalans zijn, gevoelig zijn, psychische klachten hebben en hierdoor angsten en stress hebben, hebben baat bij Gold Healing. Hoogsensitieve kinderen en kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals ADHD, autisme, PDD-NOS en andere stoornissen  hebben ook veel baat bij deze heling. De energie zorgt voor ontspanning en geeft rust in hun al drukke leventje. Deze mooie resultaten werken ook weer door naar de rest van het gezin. Het is daarom vaak goed om de andere gezinsleden een behandeling te geven, zo heal je iedereen, en brengt dit weer rust in het gezin.

Ervaringen

‘Wat een heerlijke ervaring! Ik was totaal uitgeput, moe moe en moe zeg maar. Tijdens de heling zelf voelde ik vooral mijn hoofd en aangezicht, het leek er niet echt beter op te worden. Maar. Vannacht heb ik eindelijk weer eens goed geslapen en nu ik weer wakker ben, kan ik voluit zeggen: Ik ben er weer. Ik voel me goed, krachtig en gezond. Ik ben er echt weer. Wat een verademing.’ (Sabine) 

Inwijding aanvragen

De healing en inwijding in Gold Healing wordt je op afstand door gegeven en omvat een energietransmissie van een half uur, waarbij ik de energie aan jou doorgeef en jij bent afgestemd op het ontvangen. Er is geen handleiding, je kunt na de inwijding heel eenvoudig de energie aanroepen, zowel voor jezelf als voor een ander. Ook mag je de inwijding weer doorgeven, als je reeds bekend bent met inwijdingen doorgeven.

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via mijn contactpagina contact met mij op te nemen. Dan maak ik graag een afspraak met je voor deze bijzondere inwijding. De kosten bedragen € 55,-.

woman-4629323_640