Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Gold Reiki

De gouden straal is in het Universum één van de krachtigste transformerende energieën. Met de inwijdingen van Gold Reiki word je afgestemd op het edelmetaal goud en haar essentie en heeft een enorme kracht om te zuiveren.

Gold Reiki buigt negativiteit en angst om in licht en vreugde.  Goud beschermt, zuivert en transformeert. Gold Reiki is te gebruiken voor mensen, dieren, ruimtes en voorwerpen. Dit systeem kent 3 inwijdingen. De rust periode tussen de inwijdingen in  bedraagt minimaal 2 dagen.

Gold Reiki helpt ook om angst en negativiteit uit te bannen en je te beschermen tegen ongewenste energieën. Je kunt Gold Reiki op dezelfde manier als Reiki gebruiken, los van elkaar maar ook als combinatie.

Kinderen reageren heel goed op de Gold Reiki. Vooral kinderen met een ontwikkelingsstoornis als ADHD, PDD-NOS, autisme, etc en hooggevoelige en hoogsensitieve kinderen / volwassenen en ook dieren reageren heel goed op deze transformerende energie. Het geeft ze meer rust en ontspanning.

Hoe gebruik je Gold Reiki?

Je kunt Gold Reiki gebruiken zoals je met Reiki al gewend was, maar ook los van elkaar is het heel goed te gebruiken. Een behandeling met Gold Reiki is vele malen korter dan een behandeling met bijvoorbeeld Usui Reiki. Een Gold Reiki behandeling duurt gemiddeld 3 tot 5 minuten.

Je kunt met Gold Reiki jezelf behandelen, een afstandbehandeling, of een gewone ‘hands-on’ behandeling geven.

Gold Reiki bestaat uit 3 inwijdingen

Na de 1e inwijding kun je behandelingen uitvoeren, zoals je met Usui Reiki gewend bent. Je kunt jezelf, planten, dieren, voorwerpen en anderen ook op afstand energie geven.

Na de 2e inwijding wordt je energie wederom verder verhoogd, zodat je behandelingen krachtiger zullen zijn.

Na de 3e inwijding waarbij de energieën wederom verhoogd worden en kun je ook anderen inwijden.

Founder: Ole Gabrielsen

Ervaringen

Mona: Ik voelde een diepe verbinding met het Al

‘Wat een bijzonder krachtige energie is dit! Ik voelde dat er tijdens de inwijding in de 1e graad vooral veel gebeurde in mijn hoofd bij mijn bijholtes, kaken en keel. Op een gegeven moment klapte mijn hoofd in 1 keer naar achteren. Ik behandelde na de inwijding van de 1e graad een van mijn katten: ik zag hem ziendeogen opknappen en beter gaan.

Bij de 2e graad voelde ik veel in mijn aangezicht, wangen en kaken, vervolgens ook mijn keel. Het schoot door naar mijn hart en ik voelde lichte tintelingen in mijn benen. Alles was al veel zachter dan bij de eerste inwijding, doch erna was het behoorlijk heftig: er kwam oud zeer naar boven dat aangekeken wilde worden.

Toen het weer rustiger was in mij was ik klaar voor de 3e graad. Die kwam goed binnen! Mijn ogen schoten naar achteren en boven, trilden en ik voelde dat er veel gebeurde bij mijn ogen en er boven, bij het gebied van mijn voorhoofdchakra en mijn derde oog. Het voelde alsof ik gevuld werd met Goud Licht. En dat mocht rustig verder mijn lichaam in sijpelen, als ware het druppeltjes die langzaam naar beneden stroomden en mijn lichaam raakte. Vooral bij mijn kaken, wangen en keel gebeurde er verder veel, later ook bij de nek. Dit mag ik de komende tijd verder vullen en helen met Goud Reiki. Een heerlijke ervaring. Voelde een diepe verbinding met het al. En rust.’

Carine: mijn hart klapte zowat uit elkaar van de universele liefde

‘Vandaag #3 gekregen. Moest huilen en klappertanden en mijn hart klapte zowat uit elkaar van de universele liefde die ik voelde voor deze planeet en haar bewoners! Wat een geweldige download. Daarna nog even mezelf gegeven. Het helpt me zo in deze tijden! En ook de jongens! Geweldig blij hiermee. Ik hoop hier nog veel mensen en dieren blij mee te maken. Dankjewel xxx’

Petri: Ik voel het weer stromen

‘Ik heb de inwijding goed gevoeld. Dank je wel! Ik voelde veel tintelingen in mijn gezicht en armen, vooral ook in mijn lippen. Mijn armen werden ook erg zwaar. En boven op mijn hoofd leek het wel of er de hele tijd een klepje open en dicht ging. Erg bijzonder. Ik herken de energie van Reiki 1 en voel het weer stromen. Nu ga ik er fijn mee aan het oefenen.’ 

Vanesse: Het stroomt heel krachting

Ik lag er helemaal klaar voor inwijding, viel na 5 minuten in slaap en heb 3 kwartier geslapen. Dat gebeurt mij meestal bij afstandsacitvaties/inwijdingen. Ik voel mijn handen, voor mij een teken dat de inwijding “is gelukt”. Het voelt heerlijk en ik heb idd ook gelijk de energie aangezet en het stroomt heel krachtig. Dank je wel!’

‘Ze waren heerlijk en heel krachtig, de inwijdingen. Als ik alleen al Gold Reiki denk, dan begint het gelijk te stromen. De storm en de inwijdingen zorgen voor genoeg “onrust/opschoning”. Het voelt weer even als een paar stappen achteruit, wat dus zoveel betekent als het oude nog meer loslaten en vertrouwen op wat komt (is).’

Catherina: angsten verdwijnen en je durft meer je gevoel te voelen

‘Zoo… dat was fijn!! Wat een rust spreidde zich uit in mijn lichaam. Ik zakte helemaal weg in het bed. Ergens na 15 minuten nam ik langzaam wat yoga stretch houdingen aan zodat alles weer ging stromen. Uiteindelijk wilde ik graag zitten om helemaal verbonden te zijn en om een soort van uit te kunnen lijnen. Daarna stond ik als vanzelf op en strekte ik ook mijn armen omhoog. En ik was er weer, zo’n 25 minuten na de inwijding. Heel anders dan ik had verwacht. Zo veel rust en ruimte. Heb fijne gedachten gehad van mensen in mijn omgeving die hun hart hebben gevolgd en gelukkig zijn. Dat gaf een grote glimlach. Dat zal ook de energie van de goude straal zijn, angsten verdwijnen en je durft meer je gevoel te voelen.’

Inwijding aanvragen

Wil je de Gold Reiki inwijding ontvangen, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt drie afstandsinwijdingen, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. De kosten voor deze inwijding bedragen € 50,- voor de 3 graden.