Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Gold Reiki

De gouden straal is in het Universum één van de krachtigste transformerende energieën. Met de inwijdingen van Gold Reiki word je afgestemd op het edelmetaal goud en haar essentie en heeft een enorme kracht om te zuiveren.

Gold Reiki buigt negativiteit en angst om in licht en vreugde.  Goud beschermt, zuivert en transformeert. Gold Reiki is te gebruiken voor mensen, dieren, ruimtes en voorwerpen. Dit systeem kent 3 inwijdingen. De rust periode tussen de inwijdingen in  bedraagt minimaal 2 dagen.

Gold Reiki helpt ook om angst en negativiteit uit te bannen en je te beschermen tegen ongewenste energieën. Je kunt Gold Reiki op dezelfde manier als Reiki gebruiken, los van elkaar maar ook als combinatie.

Kinderen reageren heel goed op de Gold Reiki. Vooral kinderen met een ontwikkelingsstoornis als ADHD, PDD-NOS, autisme, etc en hooggevoelige en hoogsensitieve kinderen / volwassenen en ook dieren reageren heel goed op deze transformerende energie. Het geeft ze meer rust en ontspanning.

Hoe gebruik je Gold Reiki?

Je kunt Gold Reiki gebruiken zoals je met Reiki al gewend was, maar ook los van elkaar is het heel goed te gebruiken. Een behandeling met Gold Reiki is vele malen korter dan een behandeling met bijvoorbeeld Usui Reiki. Een Gold Reiki behandeling duurt gemiddeld 3 tot 5 minuten.

Je kunt met Gold Reiki jezelf behandelen, een afstandbehandeling, of een gewone ‘hands-on’ behandeling geven.

Gold Reiki bestaat uit 3 inwijdingen

Na de 1e inwijding kun je behandelingen uitvoeren, zoals je met Usui Reiki gewend bent. Je kunt jezelf, planten, dieren, voorwerpen en anderen ook op afstand energie geven.

Na de 2e inwijding wordt je energie wederom verder verhoogd, zodat je behandelingen krachtiger zullen zijn.

Na de 3e inwijding waarbij de energieën wederom verhoogd worden en kun je ook anderen inwijden.

Founder: Ole Gabrielsen

Aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen via info@nefertum.nl. De kosten voor de inwijding in de 3 graden van de Gold Reiki bedragen € 50,-.

Ervaringen

‘Wat een bijzonder krachtige energie is dit! Ik voelde dat er tijdens de inwijding in de 1e graad vooral veel gebeurde in mijn hoofd bij mijn bijholtes, kaken en keel. Op een gegeven moment klapte mijn hoofd in 1 keer naar achteren. Ik behandelde na de inwijding van de 1e graad een van mijn katten: ik zag hem ziendeogen opknappen en beter gaan.

Bij de 2e graad voelde ik veel in mijn aangezicht, wangen en kaken, vervolgens ook mijn keel. Het schoot door naar mijn hart en ik voelde lichte tintelingen in mijn benen. Alles was al veel zachter dan bij de eerste inwijding, doch erna was het behoorlijk heftig: er kwam oud zeer naar boven dat aangekeken wilde worden.

Toen het weer rustiger was in mij was ik klaar voor de 3e graad. Die kwam goed binnen! Mijn ogen schoten naar achteren en boven, trilden en ik voelde dat er veel gebeurde bij mijn ogen en er boven, bij het gebied van mijn voorhoofdchakra en mijn derde oog. Het voelde alsof ik gevuld werd met Goud Licht. En dat mocht rustig verder mijn lichaam in sijpelen, als ware het druppeltjes die langzaam naar beneden stroomden en mijn lichaam raakte. Vooral bij mijn kaken, wangen en keel gebeurde er verder veel, later ook bij de nek. Dit mag ik de komende tijd verder vullen en helen met Goud Reiki. Een heerlijke ervaring. Voelde een diepe verbinding met het al. En rust.’

Ervaring van Carine:

Ik lag er helemaal klaar voor inwijding, viel na 5 minuten in slaap en heb 3 kwartier geslapen. Dat gebeurt mij meestal bij afstandsacitvaties/inwijdingen. Ik voel mijn handen, voor mij een teken dat de inwijding “is gelukt”. Het voelt heerlijk en ik heb idd ook gelijk de energie aangezet en het stroomt heel krachtig. Dank je wel!’