Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Golden Transformation & Healing™ Platinum

Inwijdingspakket dat je op diep niveau doet stralen en groeien, nu zorgvuldig verfijnd en verbetert om je een nog diepere en verrijkende ervaring te bieden.

Deze verzameling van vijf prachtige en opbeurende energieën fungeert als een uitgebreide toolkit voor diegenen die hun spirituele reis en fysiek welzijn willen verbeteren door het volledige spectrum van de zon. Elke afstemming is een unieke uitdrukking van de verzorgende warmte en transformerende kracht van de zon, op maat gemaakt om je te begeleiden, genezen en kracht te geven op specifieke gebieden van je leven.

Dit voortreffelijke pakket energieën van de Solar Angels biedt een reis van transformatie en diepgaande cellulaire genezing, en dient als een krachtige aanvulling op Gold Healing. De lichtgevende afstemmingen werken in harmonie om je geest en lichaam te verjongen. Terwijl je deze stralende energieën omarmt, werken ze prachtig samen met de helende vibraties van Gold Healing, waardoor je vermogen om negativiteit om te zetten in positiviteit wordt vergroot en je genezingsproces wordt versneld. Deze krachtige combinatie verdiept niet alleen je spirituele verbinding, maar verlicht ook je pad naar innerlijke vrede en welzijn, waardoor het van onschatbare waarde is in je zoektocht naar holistische gezondheid en verlichting.

Voordelen van dit inwijdingspakket

 • Meest krachtige energie-upgrade tot nu toe – De energie van het Golden Transformation & Healing™ Platinum Afstemmingspakket is de sterkste ooit!
 • Empowered Healing en Renewal – Omarm deze energieën voor een diepgaande helende ervaring die je fysieke en emotionele wezen verjongt. Deze krachtige synergie helpt bij cellulaire regeneratie en emotioneel evenwicht, waardoor het perfect is voor mensen die op zoek zijn naar alomvattende vernieuwing.
 • Verbeterde wilskracht en duidelijkheid over het levensdoel – Vind kracht en helderheid in de richting van uw leven met energieën die de wilskracht vergroten en uw levensdoel verlichten. Deze blend ondersteunt je bij het concentreren van je energie op het bereiken van je doelen en het realiseren van je ware potentieel.
 • Begeleid pad naar zelfontdekking – Navigeer met vertrouwen op je reis, verwijder obstakels en verlicht je pad. Deze combinatie fungeert als een lantaarn voor je ziel, neemt twijfels weg en benadrukt je spirituele en persoonlijke groei.
 • Spirituele groei en goddelijke verbinding – Verdiep je spirituele verbinding en faciliteer je ascensieproces. Deze unieke mix opent je kruinchakra op een niet-invasieve manier, verbindt je met het goddelijke en verbetert de spirituele helderheid.
 • Transformatie van negatieve naar positieve energie – Benut de transformerende kracht van deze energieën om negatieve energieën om te zetten in positieve vibraties. Deze energie, gecombineerd met de herstellende eigenschappen van de Solar Angels, zorgt voor een krachtige reiniging van je aura en biedt bescherming en zuivering op alle niveaus.

De 5 inwijdingen

Solar Angels

Solar Angels komen voort uit de zon en zijn verbonden met het hartchakra. Hun energie is transformatief en vergemakkelijkt genezing op cellulair niveau, dankzij het volledige spectrum van de zon. Deze energie helpt verjongen en genezen, vooral het fysieke lichaam. Het is vooral nuttig bij het ondergaan van verschillende processen en is uitstekend geschikt voor het afsluiten van elke healingsessie of procedure met de energie van de Zonne-engelen.

Sun Ray van Solar Angels

Dit is een pure, warme energie afkomstig van de zon, verbonden met de Solar Plexus. Het is uitstekend voor het vergroten van je wilskracht, het revitaliseren van je energie, het richten van inspanningen op één enkel doel en het verschaffen van kracht in het algemeen. Deze energie heeft ook betrekking op het levensdoel en hoe je je levensmissie nastreeft. Gebruik deze energie als je onzeker bent over je levensdoel, of om jezelf eraan te herinneren dat je het waard bent als je dat al weet. Het kan u ook begeleiden bij het volbrengen en verwezenlijken van uw levensmissie.

Gouden Bol van de Solar Angels

De Gouden Bol van Zonne-engelen, afkomstig van de zon, is een goudwitte bol die verbonden is met het derde oog. Het dient als een ‘lamp’ die ons op ons pad leidt. Het helpt bij het verwijderen van obstakels en het oplossen van twijfel aan jezelf.

Crown Vortex van Solar Angels

De Solar Angels willen ons graag helpen tijdens de overgangsperioden die zich momenteel op onze planeet voordoen, met als doel deze processen soepeler te laten verlopen. De energie van de Kruinvortex is goudgeel met witte bollen en is bedoeld om ons Kruinchakra op een effectieve maar zachte manier te openen. Deze energie is transformatief en bevordert een positieve omgeving voor het openen van ons kruinchakra, waardoor we via God met het Goddelijke en ons innerlijke wezen worden verbonden. Het is gunstig voor het ascensieproces en de spirituele groei en biedt helderder inzicht.

Golden Star Essence van Solar Angels

De Golden Star Essence van Solar Angels is ontworpen voor de handchakra’s. Deze energie is transformerend en krachtig en creëert een gouden “energiester” in elke palm die ronddraait, waardoor negatieve energie in positieve wordt omgezet. Het is raadzaam om dit op alle chakra’s te gebruiken, zowel bij jezelf als bij anderen. Bovendien kunt u de aura met uw handen reinigen, zuiveren en sluiten, bij uzelf of bij anderen. Dit systeem kan op zichzelf staan of gebruikt worden na een healingsessie voor zelfgenezing of bij het werken aan anderen.

Nieuwe onderwerpen

 • De oorsprong en essentie van Solar Angels, de lichtgevende wezens van de kosmos
 • Praktische begeleiding over hoe u contact kunt opnemen en verbinding kunt maken met Solar Angels
 • De essentie van gouden energie en meditatiepraktijken begrijpen om verbinding te maken met de gouden straal
 • Vergeving, liefde en mededogen stimuleren door het gouden licht
 • en meer ….

Inwijdingspakket aanvragen

Je kunt dit inwijdingspakket aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via mijn contactpagina contact met mij op te nemen. Je ontvangt de inwijdingen via chiball (kosten 50 euro) of door middel van afspraken op afstand op een afgesproken tijdstip (kosten 25 euro per inwijding en 100 euro voor de 5 inwijdingen van het pakket). 

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail,  Nederlandstalige handleiding (volgt binnenkort), de originele Engelstalige handleidingen en een certificaat.

divine-feminine-gb45eed4b3_640