Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Gouden DNA Activatie

De Gouden DNA-activatie is bedoeld om te helpen bij het belichamen van iemands Hogere Zelf, om zelfmeesterschap te bereiken, bij het vinden van het EIGEN levensdoel van de persoon, ter herinnering aan WIE JE BENT en bij het assisteren van het ascensieproces.

De Gouden DNA-activaties zijn helende sessies op afstand die bestaan uit het activeren van DNA van zijn huidige blauwdruk, terug naar de oorspronkelijke heilige God Goud-afdruk. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van specifieke Gouden DNA-activatiecodes die dit mogelijk maken en die de sjablonen van de Bron/God in zich hebben doordrenkt, die onaangetast zijn door enige verstoringen, vervormingen of wandaden van mensen.

In deze sessies is het de bedoeling om de 144.000 Gouden DNA-strengen uit het Universum van Absolute Harmonische Rijken (het hogere universele zelf van ons universum) te activeren. Met de Gouden DNA-Activeringssessies kunnen mensen beginnen met het belichamen van de frequenties van de Absolute Harmonische Rijken hier op aarde.

De activatie van de Gouden DNA-strengen is belangrijk voor het samensmelten met de Bron van Eenheid.

Voordelen van de Golden DNA-activatie

  • Initieert bewustzijn van je Hogere Zelf
  • Helpt om zelfbeheersing te bereiken
  • Activeert Universele wetten
  • Biedt sleutels tot Ascentie
  • Activeert goddelijke liefde
  • Schakelt geestelijke gaven in
  • Helpt je levensdoel te vinden

Na de DNA-sessie zullen je vibraties constant toenemen en zullen je geest, lichaam en geest gevuld zijn met liefde en licht totdat elke cel in volledige resonantie met liefde trilt.

Ervaring

Karin: ‘Ik zit nog altijd met een glimlach op mijn gezicht en geluksgevoel’

‘Wat een mooie en leuke ervaring was dat. ik keek hier zo naar uit en werd er blij van. Heel ontspannen en toen kwam een hete gloed in en rondom mij. Ik begon te zweten. Dan heel relax en genieten. Zag energie naar me toe komen en voelde beweging in de buik. Dan een overvloed van sprankeling van elfenstof over me heenkomen. Zag mijn lichaam(grens) maar energie zat erbuiten =als 1 geen begrenzing van lichaam.  heel ruim. voelde bewust waar is nu de grens, die was er niet = oneindig in het veld. Voelde mij de hele tijd in het ruime veld voor mijn fysieke lichaam. Dit was zo’n mooie en leuke ervaring = zalig en meteen glimlach, blijheid , vreugde. Ik ben heel dankbaar dat ik mezelf dit cadeau heb gegeven. Nadien geactiveerd , zalig. Zit nog altijd met glimlach op gezicht en geluksgevoel. Hartelijk bedankt.’ Karin

Aanvragen

De healing en inwijding wordt je op afstand door gegeven en omvat een energietransmissie van een half uur, waarbij ik de energie aan jou doorgeef en jij bent afgestemd op het ontvangen. Er is geen handleiding, je kunt na de inwijding heel eenvoudig de energie aanroepen, zowel voor jezelf als voor een ander. Ook mag je de inwijding zelf weer doorgeven, als je reeds bekend bent met inwijdingen doorgeven.

Het is ook mogelijk om vaker een sessie / activatie op afstand aan te vragen.

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via mijn contactpagina contact met mij op te nemen. Dan maak ik graag een afspraak op afstand met je. De kosten voor deze inwijding bedragen € 55,-.

water-3007467_640