Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Gouden Zilveren Violette Vlam

De Gouden, Zilver Violette Vlam is een voortdurende evoluerende Vlam van Transmutatie die heel eenvoudig aangeroepen kan worden.

Wat is de Vlam van Transmutatie?

De Violette Vlam is een spirituele energie met een hoge frequentie, welke voor duizenden jaren bekend is bij spirituele ingewijden. In Atlantis konden de mensen beroep doen op de Violette Vlam van Transmutatie om negativiteit op te lossen in relaties en situaties. Dit violette licht met hoge frequentie verslond letterlijk lage energieën, zodat de mensen hun aura’s helder konden houden. Helaas is de kracht misbruikt en was het nadien alleen nog maar beschikbaar voor een klein select groepje.

Op de Harmonische Convergentie in augustus 1987 hebben zoveel lichtwerkers gebeden en gemediteerd voor het verhogen van bewustzijn van de mensheid dat St. Germain, de Hoeder van de Violette Vlam, de Bron om een vrijstelling voor de mensheid kon vragen. Onder Goddelijke Genade was de kracht van de Violette Vlam weer voor iedereen te gebruiken.

De vlam bevat kleuren van lavendel, via lila naar het diepste violet en transmuteert, lost op en verwijdert letterlijk de lagere vibraties.

In 1998 werd de Zilveren Straal van Genade en Harmonie samengevoegd met de Violette Vlam van Transmutatie. Prachtig zilveren licht danst in de violette vlammen. Wanneer deze is aangeroepen zal de negatieve energie worden vervangen door iets moois van een hogere frequentie.

En nu is de Gouden Straal uit de vijfde dimensie samengevoegd met de Zilver Violette Vlam, hierdoor is wijsheid, liefde van de engelen en bescherming toegevoegd aan de kwaliteiten van transmutatie en harmonie – een werkelijk machtige combinatie die je bewustzijn verhoogd naar de vijfde dimensie en je daar ook houdt.

De Gouden, Zilver Violette Vlam bezit de kwaliteiten van vrijheid, alchemie, rechtvaardigheid, vreugde, vergeving, genade en vrede. Wanneer de decreten met toewijding worden voorgedragen zal de Gouden, Zilver Violette Vlam iedere cel en atoom van ons lichaam, geest en emoties doordringen en zelfs ons onderbewuste geheugen.

Het brengt letterlijk de vibratie van de elektronen omhoog, zodat we meer resoneren met de pure kosmische energie afkomstig van onze God Aanwezigheid.

De Zilveren energieën vervangen de getransmuteerde negatieve energieën met hoger vibrerende energieën en het Goud brengt een blijvend gevoel van vrede aan het einde van de healing.

Naast het verdrijven van gifstoffen die in onze fysieke organen zitten, kan de Gouden, Zilver Violette Vlam ook de karma’s en trauma’s van onze huidige en vorige levens, die worden opgenomen in onze etherische, mentale, emotionele en fysieke lichamen, transmuteren. Soms voelt ons persoonlijke karma als een zwaar gewicht, maar door een beroep te doen op de Vlam van Transmutatie zullen we ons lichter en minder belast voelen omdat het letterlijk de oorzaak van onze problemen consumeert. In andere woorden, de Gouden, Zilver Violette Vlam verwijdert de verslagen van vorige levens, waardoor onze eigenwaarde wordt verhoogd en helpt ons gelukkig met onszelf te zijn.

Door het ontvangen van de Gouden, Zilver Violette Vlam attunement en deze te gebruiken samen met het regelmatige proces van decreten, meditatie en visualisatie, zal je transformatie proces versnellen.

Gebruik van de energieën

De Gouden, Zilver Violette Vlam is sterk transformerend en kunnen gebruikt worden zowel voor jezelf als voor anderen. Je kunt de engelen, gidsen en St. Germain aanroepen voordat je gaat slapen en hen vragen te werken aan bepaalde kwesties die genezing nodig hebben. Meestal is het probleem tegen de ochtend losgelaten, hoewel voor sommige problemen zoals bijvoorbeeld verslavingen of het doorbreken van diepgewortelde angsten kun je de procedure voor maximaal 30 dagen herhalen.

Ook pijnlijke herinneringen en relatieproblemen kunnen door het gebruik van de Gouden, Zilver Violette vlam worden genezen. En je kunt anderen helpen bij ziekte en problemen.

Inwijding aanvragen

Wil je graag de Gouden, Zilver Violette Vlam attunement ontvangen, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.