Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Hogere Zuiverende Straal

De energie van deze Hogere Zuiverende Straal- ofwel de Higher Clearing Ray – is een octaaf hoger dan de Violette Vlam van transmutatie.

Het is een fijnere, subtielere schoonmakende energie, afkomstig van het Sacraal Chakra gebied, op het niveau van het energieveld van de ziel. Het is mintgroen van kleur. Deze energie is nuttig voor alle vormen van ontgiften: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Het kan toxines transmuteren in het menselijk lichaam. Ook kan het met succes gebruikt worden om water en lucht te zuiveren.

De enigszins tintelende energie van deze straal voelt zeer fijn. Vergelijk het gevoel van miljoenen koolzuurhoudende schuimende belletjes die zich zachtjes door het lichaam bewegen. Het kan voorkomen dat je kou of prikkelingen voelt wanneer deze straal geactiveerd wordt.

De Engelen van de Hogere Zuiverende Straal

De aartsengel van deze straal is Adonaël.  Adonaël is een van de zeven aartsengelen volgens het Testament van Salomo. Een engel die “demonen van ziekte kan overwinnen”. In dit werk, zorgt hij voor de zuivering van het Geestelijke Voertuig of lichaam.

Azuriël is de Archeia of vrouwelijke Aartsengel van de Hogere Zuiverende Straal. Dit hemelse wezen brengt de energie naar beneden in de fysieke wereld. Als zodanig is zij bezig met de zuivering van het fysieke, het lichaam.

Adonaël en Azuriël werken samen bij het zuiveren van de subtiele lichamen, zowel mentaal als emotioneel.

Als twee aspecten van een energie, elk in bezit van een lichaam van een iets andere toon:

Adonaëls onderdeel van de straal is mintgroen met een lichte aanraking van blauw. Dit blauw is een spirituele frequentie, ontworpen om te werken aan het mooie, spirituele niveau van het energiesysteem.

Azuriëls onderdeel is mintgroen met een vleugje wit. Deze witte energie kan de energie van de archeia, die invloed uitoefent op het dichtere fysieke lichaam, versterken.

Samen gaan de energieën op in de munt groene kleur van de straal, die werkt op alle niveaus om te komen tot een blokkade vrij resultaat.

Elk onderdeel van de straal, waarvan dit engelachtige paar elk de helft beheerst, kan worden gebruikt als een onafhankelijk onderdeel op een niveau. Men hoeft alleen maar een beroep te doen op Azuriël of Adonaël en te vragen om zijn of haar hulp.

Je wordt een Engel op aarde

Je wordt een engel op aarde en leert om je vleugels te activeren, te spreiden en te gebruiken. Tijdens de inwijding worden je vleugels geopend om je te helpen verbinden met de energieën van Aartsengel Uriël en zijn Goddelijke compliment, de Archeia Aurora, de Engelen van de Genade. 

De vleugels worden gebruikt voor het verzamelen, focussen en projecteren van energie. De uiteinden van de vleugels kunnen als een extra paar etherische “handen” in een hands-on healing dienen en kunnen zelfs een kanaal zijn van een andere genezende energie, dan de energie, die door de facilitator op dat moment wordt gebruikt door middel van zijn/haar handen.

De vleugels dienen ook als een cocon bij persoonlijke genezing. Wanneer deze cocon gewikkeld is, rond het lichaam tijdens het stromen van genezende energie, is de hele aura bedekt. Je kan ook anderen in haar vleugels wikkelen en het hele lichaam snel en efficiënt helen door middel van deze energie.

Ook wordt de achterkant van je hart chakra wordt geopend, geactiveerd en gebalanceerd.

Je kunt er ook voor kiezen de energie van de Straal met je intentie te activeren. 

Inwijding aanvragen

Wil je graag worden ingewijd in De Hoger Zuiverende Straal, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, een nederlandstalige handleiding en een certificaat via de mail. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 30 euro.

angel-2827148_640