Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Holy Trinity inwijding

De Holy Trinity Blessing is een samensmelting van Melchizedek, Serafijnen en Divine energy, een ware energie van dit tijdperk, die jouw transformatieproces een enorme boast kan geven. 

Doordat het een samensmelting is, werkt het vanuit verschillende hoeken. Melchizedek is transformerende energie en vertegenwoordigt het Heilige mannelijke. Serafijnen energie geeft je de inzichten vanuit zachtheid voor jezelf en vertegenwoordigt het Heilige vrouwelijke. De Divine Source ondersteunt en levert extra kracht om datgene te doen wat gedaan moet worden.

Doorbreken van beperkende patronen en structuren in de hersenen

De Holy Trinity Blessing is een krachtige transformerende energie, die zeer grondend is en je inzichten verschaft. De Blessing is vooral bedoeld om bepaalde beperkende patronen en structuren in de hersenen te doorbreken. 

Met het ontvangen van een Trinity Blessing kom je in een steeds hoger bewustzijn. Het koppelt destructieve patronen los die we in ons systeem hebben die voor negatief lijden en slachtofferschap zorgen.  Je beide hersenhelften worden gebalanceerd en het patroon wordt ontkoppeld, de synapsen laten los en hele structuur van de hersenen is aan verandering onderhevig.

De blessing zorgt voor een snellere verwerking van pijn of rouw, die slechts enkele weken duurt in plaats van maanden lang. Je wordt namelijk constant in een rustpunt gezet, waardoor je niet vanuit emotie reageert maar zonder lading leert kijken. Je haalt je lessen eruit en gaat weer verder. Het brengt je veel leegte, rust, harmonie, eenheid en kalmte in je hoofd.

Inwijding aanvragen

De Holy Trinity Blessing wordt je op afstand door gegeven en neemt 20 – 30 minuten tijd in beslag, waarbij ik de blessing aan jou doorgeef en jij bent afgestemd op het ontvangen van eerst 4 blessings en daarna de inwijding zelf. Je ontvangt geen handleiding, wel duidelijke instructies en informatie over het activeren van de blessing via de mail. 

Na de inwijding / blessing kun je de energie heel eenvoudig zelf aanroepen, zowel voor jezelf als voor een ander. Je mag de blessing weer doorgeven aan anderen als je reeds bekend bent met het doorgeven van inwijdingen. 

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via mijn contactpagina contact met mij op te nemen. Dan maak ik graag een afspraak met je voor deze bijzondere inwijding. De kosten bedragen € 50,-.