Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Ilahinoor – Goddelijk Licht

We leven in een tijd van grote transformatie. Er wordt gesproken over zowel een persoonlijk ontwaken van de mens als een planetair ontwaken. Hoe dichter we bij het planetaire ontwaken komen, hoe sterker onze potentieel en vermogens worden voor persoonlijke transformatie, fysieke healing en goddelijke manifestatie.

We zijn op weg naar een nieuwe wereld. Ilahinoor, Turks en Arabisch voor Goddelijk Licht, kan ons helpen om deze nieuwe wereld te creëren. Deze Goddelijke Energie is in staat om ons mee te laten stromen in de golf van Transformatie en laat de ‘goddelijke mens’ tevoorschijn komen die in ons sluimert.

Evolutionaire energie dat alles doordringt, omringt en met elkaar verbindt

Ilahinoor is een zeer krachtig kosmisch evolutionaire energie van een hoge frequentie en wordt gebruikt om het licht in het fysieke lichaam te verankeren. Het is enkele jaren geleden opnieuw in de wereld gebracht door Kiara Windrider.

De energie van Ilahinoor vindt zijn oorsprong in een krachtig morfogenetisch veld (een veld dat alle informatie over de vrom van een organisme bevat) dat in het oude Egypte van Akhenaton werd gebruikt om het Goddelijk licht in het lichaam te verankeren. Op de muren van de Tempel van Abydos zien we veel afbeeldingen van de diverse toepassingsmogelijkheden.

Ilahinoor verwijst naar het licht dat alles doordringt, omringt en met elkaar verbindt. Het is een healingmethode waarbij de energie een brug vormt tussen het onderbewuste en het hogere Zelf, waardoor het onderbewuste de wijsheid van het hoger bewustzijn kan integreren. Daarbij worden blokkades als angst, die diepgewortelde conditioneringen, vastgezette patronen en trauma, afscheiding en dualiteit opgeruimd en vrijgelaten met als gevolg dat we onze goddelijkheid meer kunnen belichamen en ons ware potentieel meer en meer onthullen en leven.

Ilahinoor creëert ook bruggen voor jou als mens tussen de energie van hemel en aarde en helpt je om nieuwe kosmische energieën die binnenkomen te integreren.

Het bewustzijn van dolfijnen en walvissen vertoont veel verwantschap met deze vorm van Universele energie en dat is wat Ilahinoor ook doet: het lostrillen van de lage trillingen, het ik- / egobewustzijn, om het Universele bewustzijn te kunnen integreren.

Dit zorgt voor het thuiskomen in een ondersteunend, verbindend, beschermend en bevrijdend gevoel.

Eenvoudig in gebruik

Ilahinoor is aardend en werkt sterk in op de onderste drie chakra’s en het hartchakra. Ilahinoor is altijd en overal toe te passen en je kunt het zowel voor jezelf als voor anderen gebruiken. Met een beetje begeleiding en wat aanwijzingen kun je de rest van je leven genieten van deze heerlijke energie.

Hoewel het aantal toepassingen zich steeds verder uitbreidt, is de basisvorm heel makkelijk aan te leren en eenmaal aangeleerd ook weer eenvoudig aan anderen over te dragen.

Wat Ilihanoor je brengt

Ilahinoor draagt bij aan de verhoging van je trillingsniveau. Daardoor kunnen de hogere frequenties van je ziel steeds beter indalen en kom je thuis in je ware zelf. Je kunt je zielendoelen beter verwezenlijken en jouw potentieel meer gaan leven.

Ilihanoor verruimt het bewustzijn en zorgt daarmee voor verzachting van het ego en spirituele groei. Het verbetert het contact met de Aarde en met het Universum. De energie voedt en verlicht de aarde ook.

Op lichamelijk gebied activeert de ilahinoorenergie de doorstroming in diverse gewrichten en meridiaanbanen. Je chakra’s worden meer in balans gebracht. Daardoor kunnen eventuele blokkades verminderd en doorbroken worden en pijn en ander ongemak verminderen en verdwijnen. Verder stimuleert Ilahinoor de samenwerking tussen de linker- en rechterhersenhelft.

Last but not least zorgt Ilahinoor voor een diepe ontspanning en verlicht de energie je humeur.

Ilihanoor inwijding op afstand

Bij deze inwijding of afstand (via skype) ontvang je eerst een korte uitleg over het ontstaan van de energie en de mogelijke behandelingen, je leert hoe je een lichtzuil kunt worden en creëren voor anderen voor je eigen verbinding met de aarde en het universum alsook om te healen in combinatie met een Ilahinoorafstemming, je ontvangt een Merkaba activatie die nodig is voor het verruimen van je bewustzijn, een planetaire verbindingshealing én inwijding (2e afstemming).

De activatie van je merkaba zorgt voor verbinding tussen je fysieke lichaam, de aarde en het Universum. Door de merkaba te activeren kun je in een dieper contact komen met je Hogere Zelf en wordt je zielsontwikkeling bekrachtigd. Je energetische trilling verhoogd waardoor je energie gezuiverd wordt en je bewustzijn verruimd. Ook kun je healing ontvangen tot in je DNA en de voorouderprogramma’s. Astraal reizen en lichtwerk uitvoeren kan mogelijk worden door de Merkaba activatie. Verder kan het er voor zorgen dat de mens meer en meer kan leven vanuit universele liefde, hart, ziel en intuïtie en kan groeien naar eenheidsbewustzijn en het volledig multidimensionale potentieel. Er wordt aangenomen dat ieder mens is omgeven door een etherische merkaba en wordt ook wel ‘lichtvoertuig’ genoemd.

Middels een uitgebreide handleiding leer je hoe je de 2 verschillende behandelingen kunt toepassen op jezelf en anderen: een basisbehandeling en een uitgebreide balans behandeling van 16 diagonale handposities gericht op gewrichten, milt, lever en lyfeklieren, waarbij de Kundalini energie wordt gestimuleerd. Ook worden het keel-, solar plexus- buik- en wortelchakra gestimuleerd. Milt, lever en lymfeklieren worden bij de behandeling betrokken omdat ze belangrijk zijn voor de ontgifting van het lichaam en werken ondersteunend op de behandeling.

Inwijding aanvragen

Deze inwijding via Skype kun je aanvragen door een mail te sturen naar info@nefertum.nl of door op onderstaande button te klikken zodat je met mij in contact komt via mijn contactpagina. 

De kosten voor deze inwijding(en), activatie en healing bedragen € 80,-. Wil je liever met deze bijzonder hoge en krachtige energie aan de slag in een dagworkshop: hou dan de agenda goed in de gaten, na de zomervakantie worden deze ingepland. 

outdoors-g695b7c72a_640