Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Indigo Light Empowerment

Dit systeem is meer bedoeld voor je persoonlijke ontwikkeling dan als een healing systeem. Het verhoogt je vibratie en je kunt je paranormale gaven ontwikkelen. Een belangrijk onderdeel is de communicatie mogelijkheden op diverse niveaus. Denk hierbij aan intuïtieve communicatie met de natuur en de dieren in het bijzonder.

Indigo Light Empowerment is geïnspireerd door Kwan Yin en zij is ook de Godin van Mededogen en hét symbool van Onvoorwaardelijke Liefde. Het systeem moedigt je aan om vanuit je hart te kijken en compassie te beleven.

De energie zuivert je energie frequentie en heeft een kalmerend effect op Indigo Kinderen, Indigo Volwassenen en Kristal kinderen (Nieuwetijdskinderen).

Deze kinderen zijn op Aarde gekomen om ons te leren hoe we ons emotioneel, fysiek en spiritueel kunnen ontwikkelen. Ze zijn heel begaafd en bijzonder. Ze maken deuren voor ons open waarvan we het bestaan niet eens kenden.

Niet alleen zullen Indigo kinderen en volwassenen baat hebben bij dit systeem, maar ook de Kristal kinderen voor wie de uitdagingen in deze tijd nog zelfs groter zullen zijn. De Nieuwetijdskinderen krijgen vaak het label opgeplakt dat ze concentratie-, leer- en gedragsproblemen en gebrek aan aandacht hebben.

Zoals de naam al aangeeft is de kleur blauwpaars (indigo). De staat voor de kracht van compassie, heeft de intentie om het Indigo kinderen en volwassenen makkelijker te maken en tegelijkertijd ook om hen aan te zetten hun intuïtie, kracht en gaven in te zetten om Moeder Aarde te helpen. Het is een energie voor toegewijde mensen die alles willen doen om positiviteit en compassie uit te zenden naar de Aarde en de wezens om hen heen.

Vooreis: minimaal Reiki 1 of Kundalini Reiki Master.

Founder: Linda C. Colibert

Ervaringen

Sandy over de inwijding: ‘Ik voelde vooral heel veel tinteling in mijn handpalmen en kreeg het ook heel erg warm. Ik voel me steviger geaard en heb ook een innerlijke rust/vrede ervaren die ik nog steeds voel. Ook is er heel veel warmte rond mijn hoofd en hartstreek. Als een explosie van liefde en begrip precies.’

Inwijding aanvragen

Wil jij de Indigo Light Empowerment aanvragen, stuur dan een mail naar info@nefertum.nl voorzien van je NAW gegevens.  Je ontvangt 1 afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. De kosten voor deze energie uitwisseling bedragen € 25,-.