Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Genezen van het Innerlijke Kind Reiki

Genezen van het innerlijke kind Reiki verbindt je met spirit en je innerlijke kind om genezing, vreugde, gelach en jeugdverrassing van spirit voor jou te brengen. Het verbindt je ook met de persoonlijke beschermengelen van het innerlijke kind. De energieën van deze afstemming zullen je vervullen met liefde en vreugde en jeugdherinneringen genezen die pijnlijk zijn. Het helpt je om je innerlijke kind toe te staan om met liefde en geluk vooruit te komen. Je begint misschien die jeugdige gretigheid van het uitkijken naar iets speciaals dat je wilt het doen te ervaren. Misschien vindt je dat je bent gevuld met meer zelf liefde en feeachtig ontzag van de schoonheid en liefde van het leven. Je innerlijke kind kan vooruitgaan en je helpen leren om te lachen en echt gelukkig hart te ervaren!

Voor jezelf zorgen en écht gelukkig zijn

Het innerlijke kind is een deel van jou dat gevuld is met vreugde, wonder en gelach. Heel vaak gaan we door ons leven met het proberen om door te gaan, proberen anderen blij te maken, geven van onszelf en nooit iets ontvangen. Als dit blijft gebeuren, ontzeggen we onszelf de kleine pleziertjes meer en meer. Uiteindelijk komen we tot een punt in ons leven waar we heel star zijn, ontbreekt de glans en de vreugde van het leven, en beginnen zelfs soms te geloven dat we niet waard zijn om iets goeds of leuk te ontvangen.

Misschien wil je iets gaan doen, maar anderen willen iets anders doen, dus ontzeg je het jezelf en doet wat zij willen doen. Dit zal vaak opbouwen en over en weer gebeuren en elke keer dat we onze vreugde laten vallen, krijgen we minder en minder kans om zelfs te zeggen wat we willen gaan doen voor ons plezier. Wij raken zo gewend om nooit iets te doen wat we willen doen, dat we vergeten hoe we moeten lachen tegen het leven en ons zelf.

We vergeten dat om onszelf te verzorgen en echt gelukkig te zijn, wij onszelf moeten liefhebben en eren en dat omvat ons innerlijke kind. Het innerlijk kind moet geliefd, gekoesterd worden, en geschenken ontvangen van leuke dingen om te doen.

Genezing

De inwijding in de Genezing van het Innerlijke Kind Reiki brengt je niet alleen genezing maar verbindt je ook met het licht van Liefde, Licht en Spirit. Je activeert de energie op een hele eenvoudige manier: met je intentie (en door je handen eventueel bij elkaar te brengen).

Beschermengelen van het Innerlijke Kind

Genezing van het Innerlijke Kind Reiki verbindt je ook met de Beschermengelen van het Innerlijke Kind. Zij openen ook je hart voor vreugde en gelach. Wanneer u de energieën van Genezen van het Innerlijke Kind laat stromen, zal je je automatisch verbinden met niet alleen je innerlijke kind, maar ook naar je persoonlijke Beschermengelen van je innerlijke kind. Deze Engelen zullen niets negatief toestaan om je innerlijke kind te beschadigen. Zij zijn daar om je te helpen te leren, groeien en het wonder en de vreugde te ervaren en de lach van het   leven, de geweldige onschuldige pure vreugde van het innerlijke kind.

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding als een losse inwijding aanvragen maar ook als onderdeel van het Innerlijk Kind Pakket. Als losse inwijding bedraagt jouw investering voor deze inwijding € 25,- (dit is inclusief de geleidemeditatie-heling. Bij deze inwijding op afstand ontvang je duidelijke instructies via de mail, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat (ook via de mail). 

girl-1357485_640