Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Innerlijke Kind Trauma Verlichting

Innerlijk Kind Trauma Verlichting keert onze gevoelens naar binnen en maakt direct verbinding met de jeugdherinneringen die troost en steun kunnen bieden. Dit is een zelfverzorgende of heropvoeding waardoor we dat gewonde kind kunnen terugvorderen, zodat we kunnen zorgen dat onszelf alle liefde, steun en positieve achting die we in ons verleden nooit hebben gehad.

Innerlijk Kind Trauma Verlichting onthult elke bewuste of onbewuste mythologie van onszelf en beginnen het opnieuw te evalueren en te transformeren. Dit energiesysteem werkt voorbij het grenzeloze passeren door de lineaire tijd, zodat het mogelijk is om ons heden een wijs en liefdevol zelf te brengen, om ons jonge Innerlijke Kind te ontmoeten en te helpen troost en steun en nieuwe vreugde en energie te vinden in het leven. Dit proces om ons Innerlijke Kind te ontdekken en genezen kan behoorlijk verbazingwekkend zijn.

Dit systeem biedt een weldaad om vol vertrouwen, evenwicht en controle te bieden terwijl we aan onze innerlijke reis beginnen, waardoor we vervolgens naar voren in de toekomst kunnen stappen. Het bevordert een bewustwording die ons helpt het moment te herkennen in onze bepaalde ervaring en laat ons gemakkelijk een stap terug doen en kiezen hoe we willen reageren op een manier die voor iedereen gunstiger is.

Voordelen

Innerlijk Kind Trauma Verlichting helpt je je interne en externe relaties te genezen en om oordelen, gedachten en schaamte los te laten die zijn ontstaan als een ervaring uit het verleden van het gewonde innerlijke kind. Innerlijk Kind Trauma Verlichting bevordert geduld, openheid en warmte alsmede het vermogen om lief te hebben en bemind te worden. Daarnaast brengt het  je kalmte, eigenwaarde, innerlijke wijsheid, vrijheid, geluk en plezier.

Doordat het kindertrauma vrijkomt door de onderliggende gebeurtenis te vergeven, kan jouw innerlijke persoonlijkheid weer opstaan en jou het leven schenken dat je nooit eerder hebt gehad: een leven met vrijheid, geluk, plezier en vreugde en een gezond leven met balans tussen lichaam, geest en ziel.

Het systeem versterkt het immuunsysteem, en werkt positief in op het zenuwstelsel voor een rustige ontspannen geest alsmede voor je milt,  bloedcirculatie, longen en stembanden (om je gedachten en gevoelens duidelijk te uiten). Je innerlijk kind zal vreugdevol en blij zijn, leuker spelen, onschuldig zijn en leven met meer energie, en zal onverschrokken alle levensuitdagingen weer kunnen aangaan.

Herprogrammeren

Met de Innerlijke kind Trauma Verlichting kun je op een eenvoudige manier de energie activeren en zijn werk laten doen. Het helpt jezelf ook bij het programmeren van jezelf om bij nieuwe uitdagingen als vanzelf te reageren vanuit liefde voor jezelf en de ander, waardoor je blijft helen.  Het doet de herinneringen niet verdwijnen maar haalt wel de impact van je oude herinneringen er vanaf. 

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding als een losse inwijding aanvragen maar ook als onderdeel van het Innerlijk Kind Pakket. Als losse inwijding bedraagt jouw investering voor deze inwijding € 25,-. Bij deze inwijding op afstand en afspraak ontvang je duidelijke instructies via de mail, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat (ook via de mail). 

Let wel: voor € 50,- ontvang je de 3 inwijdingen én een helende geleidemeditatie (2 delen) om je door de energieën van de 3 systemen heen te laten leiden en deze te activeren in jou. 

kid-1561583_640