Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Zigeuner Magie Reiki

Zigeuner Magie Reiki verbindt je met je innerlijke vrije geest, hogere zelf, het innerlijk kind, en de wijsheid van kruidenmagie. Deze inwijding stelt je ziel in staat om uit te drukken wie je werkelijk bent en dat je pret moet hebben. Het is ook een zeer helende energie die een innerlijke instinctieve wijsheid biedt van kruidenmagie, en geneest de emotionele en spirituele lichamen. Deze inwijding is gevuld met vreugde en geluk energieën die je geest reinigen en laat ongewenste negatieve energieën los. Zigeuner Magie Reiki is een uitdrukking van vreugde en genezing.

Werken met Zigeuner Magie

Zigeuner Magie is gevuld met mojo-tassen, charmes en amuletten die over het algemeen een basis in kruiden en natuurlijke essenties hebben. Psychische energieën zijn versterkt als de verbinding met Spirit en de Aarde sterker wordt. Beweging, dans, muziek, verhalen vertellen en lachen zijn allemaal spirituele en opwindende emoties tot vreugde. Het delen van eten, drinken en elkaars gezelschap wekt de ziel voor hogere niveaus voor genezing, liefde en geluk. Wanneer je met Zigeuner Magie werkt, zal er altijd een oprecht aards gevoel zijn dat de fysieke wereld en de spiritwereld samenbrengt voor heilige berichten en visioenen.

De Spirit van Viering bouwt energieën op om je verlangens te helpen manifesteren. En Universele liefde in combinatie met gelukkige energieën versnellen genezing. Zigeuner Magie is in veel opzichten sjamanistisch omdat het werkt met de natuur, kruiden, vuur en spirit.

Zigeuner Magie Reiki is de energie van een vrije geest, om je dromen te volgen, om je hartsverlangen na te streven en om spiritueel en magisch te werken om dit te bereiken. Kampvuren, muziek, dansen, zingen en eten delen is een ritueel dat in veel opzichten zeer vergelijkbaar is met elk Wicca ritueel. Over het algemeen is Zigeuner Magie minder formeel en dit maakt het heel gemakkelijk te gebruiken. De cirkel vormt met het kampvuur in het midden in plaats van een kaars. Hoewel je misschien zigeuner magie doet met een kaars op je tafel of altaar. Je wilt misschien wat vrolijke muziek aanzetten en dansen rond de tafel alleen of met anderen om energieën te verhogen. Zingen roept de energieën naar je toe.

De vrije geest geassocieerd met de meeste zigeuners is dat ze niet bang zijn voor verandering en ze gaan voorwaarts om elke uitdaging met moed en vreugde tegemoet te treden.

Verbinding met je vrije geest

Zigeuner Reiki beschermt je en verbindt je met de cimbalen van de 4 elementen en is eenvoudig in gebruik: je activeert de energie of plaatst het Reiki Zigeuner symbool in je hart. Je kunt het zowel voor jezelf als voor anderen gebruiken alsmede voor voorwerpen (items). 

Zigeuner Magie Reiki brengt je een krachtige  emotionele en spirituele heling, zuivert en geneest verdriet, spijt,  onderdrukking, enz. om je geestelijk te bevrijden en vooruit te komen wanneer je geconfronteerd wordt met nieuwe uitdagingen en veranderingen. 

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding als een losse inwijding aanvragen maar ook als onderdeel van het Innerlijk Kind Pakket. Als losse inwijding bedraagt jouw investering voor deze inwijding € 25,-. Bij deze inwijding op afstand ontvang je duidelijke instructies via de mail, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat (ook via de mail). 

human-750920_640