Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Intuitive Development Program from Goddess Eir

Dit programma bevat energieën uit een nieuw tijdperk. Het brengt veranderingen met zich mee en stelt je open om intuïtiever en nederiger te zijn en inspireert je om de beste genezer te zijn die je maar kunt zijn. Het stimuleert je zelfontwikkeling en doorzettingsvermogen. Dit systeem vereist dat je al een genezer bent of basiskennis hebt over genezing, Reiki en intuïtie.

Het programma is heel bijzonder vanwege de andere aanpak. Het moedigt je aan om diepgaand aan jezelf te werken en andere mensen en de hele wereld diepgaand te bekijken. Met deze geweldige energieën zul je genieten van een uniek persoonlijke proces en je uitnodigen tot een diepe en nuttige geestelijke groei. Zowel bij jezelf als bij je vrienden, familie, klanten en studenten. Succes! 

Gechannelde boodschap

Gechannelde boodschap van Godin Eir: “Waar wil je precies heen als je denkt dat je je derde oog wilt openen en je intuïtie een boost wilt geven? Wat is je uiteindelijke bedoeling? Wil je mensen, je kennissen en je vrienden lezen? Wil je de gedachten van mensen lezen? Al deze vragen zijn belangrijk om jezelf te stellen. Wat is je ware bedoeling om een genezer te zijn, intuïtief te zijn en verder te kijken? 

Als je de waarheid wilt zien, moet je er klaar voor zijn om die te zien. Dat is het punt. Er zijn geen zogenaamde kortere manieren om de waarheid te zien, en soms is het opzettelijk snel openen van het derde oog niet de beste manier om je intuïtie een boost te geven. Het doel is niet om iets te zien waar je nog niet klaar voor bent om te zien, want wat heeft het voor zin om intuïtief te zijn, om open te zijn, om gevoelig te zijn? Het moet helend zijn en andere mensen helpen, en in de eerste plaats natuurlijk jezelf. Vanwege introspectie. Naar buiten kijken heeft een ‘voorwaarde’. Om naar buiten te kunnen kijken, moet je eerst naar binnen kijken. Dat is het veiligste, het beste, het veiligste en het juiste pad om de realiteit van anderen te kunnen zien. Ten eerste zie je jezelf diepgaand, je ziet je ware persoonlijkheid, je ziet je eigen angsten, je pijn, je negatieve overtuigingen en alles wat je niet graag aan jezelf ziet. Nadat je dat hebt gezien en verwerkt, zul je een zuivere intentie hebben bij het zien van de waarheden van anderen. Het is jouw wens om hen te helpen en te dienen.”

Dit programma wordt gegeven om je te inspireren, om je boosters te geven voor je intuïtie en je intuïtieve werk. Ik raad je ten zeerste aan om aan jezelf te werken, aan je psychologische en mentale gezondheid, aan je emoties, aan alles wat je deugden zou moeten versterken, eerst als een goed mens, en daarna als een goede positieve genezer met een groot hart. Deze cursus duurt ongeveer een maand continu waarbij je aan jezelf werkt. Voel je in die periode vrij en geïnspireerd om boeken te lezen over zelfontwikkeling, geestelijke gezondheid en het begrijpen van mensen. Mediteer zoveel als je kunt, wees positief, hydrateer je lichaam en probeer niet veel te drinken of te roken als je die gewoonte hebt.

Je ontvangt tools die je vooral gaat gebruiken op basis van je intuïtie. Werken met anderen sluit echter niet uit dat je aan jezelf en aan jezelf als persoon werkt.

De energieën in deze cursus:

Ametrien empowerment

Deze krachtige combinatie van etherische amethist en citrien wordt ‘empowerment’ genoemd omdat het tegelijkertijd het Derde Oog-chakra en de Zonnevlecht in combinatie opent en stimuleert, een zogenaamde symbiose van energie. Als je dat hebt, zul je een betere intuïtieve lezer worden, omdat dit systeem gebaseerd is op intuïtieve metingen. Het zal je echt helpen, omdat intuïtief lezen niet iets is dat losstaat van genezing. Het zou in combinatie moeten werken, want hoe beter je iets ziet, hoe beter je weet hoe je iemand kunt genezen en helpen.

Paarse druppels-meditatie van godin Eir

Dit is een ander onderdeel van dit systeem dat je intuïtie een boost gaat geven. Het is een heel zachte energie die je moet activeren en waarop je moet mediteren. Niet vaker dan één keer per week. Er zijn vier meditaties per maand.

Violette orchidee-deugden van godin Eir

Dit is werkelijk een unieke energie van het nieuwe tijdperk, die perfect is om met dit systeem te combineren. Het is een geweldig hulpmiddel om de deugden van een genezer te ontwikkelen. Het vertegenwoordigt je eigen spirituele groei. Natuurlijk is alles verbonden met het Derde Oog-chakra. Het opent je om positieve dingen over jezelf, over andere mensen en over de wereld te zien. Het is er om je te inspireren om alleen het beste te zien.

Intuitive vibration

Dit is een bijzondere energie met de vibratie van een dieppaarse kleur. Wanneer je de energie activeert, beweegt deze zich als een spiraal die in je derde oog terechtkomt en het is een heel, heel sterke energie die ongeveer 5 minuten moet worden gedaan als je je er klaar voor voelt. De beslissing wanneer u deze energie wilt gebruiken, wordt aan je overgelaten om te voelen wanneer je klaar bent voor diepere inzichten. Het bouwt aan je intuïtie door je te laten voelen wanneer je naar een hoger niveau van intuïtieve metingen dient te gaan.

Godin Eir’s Third Eye Booster

Het is een zeer unieke energie van Godin Eir die jouw verbinding met Godin Eir bevordert. Je kunt het voor jezelf uitvoeren, maar je kunt het ook voor je cliënten uitvoeren. Het is echt bijzonder omdat het je helpt in je praktijk als je met iemand werkt, vooral als je een blokkade voelt in iemands Hemelse Oog.

Voordelen van dit systeem

  • Geschikt voor ervaren genezers en leraren
  • Verbetert de intuïtie
  • Stimuleert persoonlijke ontwikkeling
  • Bevordert persoonlijke deugden
  • Helpt je bij intuïtieve metingen tijdens een genezingsproces
  • Geeft je inzicht in hoe je het Derde Oog-chakra kunt openen en objectief kunt blijven
  • Bevordert compassie, diep begrip en geduld
  • Verbindt je met godin Eir
  • Moedigt je aan om aan je innerlijke wezen, psychologische en spirituele deel van je leven te werken

Na voltooiing kun je dit programma aan anderen leren en de inwijdingen op jouw beurt ook weer doorgeven.

Founder: Marijana Gabrielsen, ingewijd door Ole Gabrielsen

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding van 5 afstemmingen in 1 aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via mijn contact pagina met mij in contact te komen. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip of via een ChiBall, in dat geval zet ik de inwijding voor je klaar en kun je deze zelf tot je nemen op een moment wanneer jou dat uitkomt. 

Je ontvangt duidelijke en uitgebreide instructies via de mail, de originele Engelstalige handleiding, een eigen Nederlandstalige vertaling en certificaat. De kosten voor deze energie uitwisseling door middel van een afstandsinwijding bedragen € 75,-.

eir