Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Kundalini Pakket

Kundalini energie is je eigen energie, deze kan echter makkelijk putten uit de universele energie om aan intensiteit toe te laten nemen. De energie zal zodra de Kundalini ontwaakt is, ook iemand zijn of haar vlucht of vecht mechanisme activeren, in de vorm van een extra “boost” aan energie en kracht op het gevraagde moment.

Kundalini is een potentiele energie die je kunt zien als een heilige creatieve kracht die als een opgerolde spiraal bij iedereen stil ligt te sluimeren en in het perineum gebied (stuit chakra) van de meeste mensen. Veel yogi’s (persoon die yoga beoefent) en andere mensen die zich bezighouden met meditatie en het beoefenen van de tantra seksualiteit, werken toe naar de activering van deze potentiele energie. Soms kan de kundalini van een persoon uit zichzelf activeren. Er zijn natuurlijke energie pluggen (stoppen) in je ruggengraat en in diverse chakra’s die de beweging van je Kundalini aan banden leggen.

Als er zich nog energie stoppen bevinden op hun vaste plek, met name aan basis van je schedel, kan de spanning zich daar opbouwen en je aanzienlijk veel pijn doen bezorgen. Kundalini energie zou zich makkelijk moeten kunnen bewegen naar boven toe langs je ruggengraat, over je schedel naar buiten toe middels de top van je hoofd. Het is gewoonlijk zo dat de Kundalini niet om hoog komt totdat alle pluggen zijn verdwenen. Dit is een natuurlijk proces zou je kunnen zeggen. Tegenwoordig echter is de Kundalini energie meer gedreven om te ontwaken en zich te bewegen door het lichaam van een persoon, nog voordat alle pluggen zijn opgelost. De zielen van veel mensen doen moeite om veel te bereiken binnen dit huidige geïncarneerde leven op aarde. Veel mensen vragen om zoveel mogelijk spiritueel te mogen ontwaken tot de voile potentie van wie ze zijn!

Een prachtig pakket inwijdingen in de Kundalini energie, helend (Kundalini Reiki), ontwakend (Bio Life Kundalini) en verfijnd en boosterend (Kosmische Kundalini Reiki). Voor de 3 inwijdingen samen betaal je € 90,- in plaats van € 110,-. Zowel Kundalini Reiki als Kosmische Kundalini Reiki bestaat uit 3 graden. 

Wil je de inwijdingen ontvangen via een Chiball, dan betaal je € 60,- voor de 3 inwijdingen.