Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Kundalini Reiki

Kundalini is een Sanskriet woord dat ‘opgerold’ betekent. Het betekent de energie die opgerold ligt aan de basis van onze ruggengraat. Deze energie, die bij de meeste mensen onbewust blijft, is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording.

Bij Kundalini Reiki wordt de Kundalini geleidelijk ‘wakker’ gemaakt. Als het opstijgen van de Kundalini energie niet gelijkmatig gebeurt, kan men sterke ongemakken ervaren. Er kunnen namelijk sterke ervaringen worden opgedaan wanneer blokkades worden doorbroken. Een open Kundalini betekent dat er na verloop van tijd een complete zuivering van de chakra’s, lichaamdelen en de energiekanalen bereikt wordt.

Bij Kundalini Reiki wordt de energie op een rustige manier ‘wakker’ gemaakt en krijgt zo de kans kans om rustig op te stijgen. Mensen die problemen hebben, of gehad hebben, met het verkeerd ontwaken van Kundalini of andere problemen hebben met de Kundalini energie, kunnen meestal goed geholpen worden met Kundalini Reiki.

Kundalini Reiki bestaat uit 3 graden. Iedereen die wil gaan werken met Kundalini Reiki moet beginnen met de 1e graad, ook al heeft men inwijdingen gehad in andere Reiki vormen. Het systeem is heel eenvoudig in gebruik en tegelijkertijd ook veel krachtiger dan de traditionele Reiki vormen.

Kundalini Reiki 1

Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra’s verwijderd, behalve in het basischakra. Het hoofdenergiekanaal tussen de basis- en kruinchakra wordt schoongemaakt en voorbereid op het ‘wakker maken’ van de Kundalini tijdens de Kundalini Reiki 2 inwijding. Het hartchakra wordt vergroot en de energiebanen van de handen naar het kruinchakra worden geopend, zodat de Reiki energie vrijer kan stromen. Je leert een complete behandeling te geven en een afstandsbehandeling. Kundalini Reiki staat gelijk aan Usui Reiki 1, 2 en 3!

Na de eerste behandeling kun je op eenvoudige wijze jezelf, anderen en dieren behandelen, ruimtes reinigen, karmische banden opschonen en situaties / emoties helen.

Kundalini Reiki 2

Tijdens de tweede inwijding worden de Reiki-kanalen verder geopend. Het ontwaken van de Kundalini, waarbij de hoofdenergiebaan zachtjes en veilig geopend wordt, wordt aangestoken door het Kundalini vuur en bereikt de zonnevlecht ter voorbereiding van het volledig opstijgen van de Kundalini tijdens de Kundalini 3 inwijding. Tevens gaat het voorhoofdchakra (3e oog) verder open. Je leert een speciale korte meditatie. Als je deze meditatie toepast, dan verhoog je voor korte tijd de kracht van het Kundalini vuur. Op deze manier worden alle chakra’s en het hele energiesysteem gereinigd.

Na deze 2e inwijding is de kracht van het behandelen een stuk sterker geworden. Het is aan te raden de meditatie de 1e 14 dagen na de inwijding KR 2 iedere dag te doen ( maximaal 1x per dag), om zo het grootste effect te verkrijgen van de reiniging.

Kundalini Reiki 3 - Kundalini Reiki Master

Bij de derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, hara en wortelchakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Je leert Kundalini Reiki inwijdingen te geven aan anderen en hoe je kristallen en andere objecten kan inwijden opdat ze kunnen fungeren als Reiki kanalen.

In deze master-inwijding zitten nog 7 andere inwijdingen besloten, namelijk;

  • Balans
  • Diamant Reiki
  • Kristal Reiki
  • DNA Reiki
  • Geboorte Trauma Reiki
  • Locatie Reiki
  • Vorige Levens Reiki

Nadat je de inwijding in de 3e graad hebt ontvangen, kun je de/je energie en energiekanaal/chakra’s in balans brengen. Dit in balans brengen duurt ongeveer een uur en mag maar 1x per dag gedaan worden. De techniek zelf duurt slechts 30 seconden maar heeft dus een lange nawerking. 

Daarnaast mag je eerst jezelf behandelen met de aanvullende inwijdingen voordat je deze ook voor anderen kunt gaan inzetten. Het spreekt voor zich dat je ook met deze inwijdingen enorm veel kunt gaan opruimen en helen! 

Founder: Ole Gabrielsen

Er moet minimaal een paar dagen rust zitten tussen de verschillende inwijdingen. Dit is om reiniging symptomen te voorkomen.

Het is aan te raden voordat je met Kundalini Reiki begint minimaal een inwijding te hebben in (Usui) Reiki.

Ervaringen

‘Ik voelde vooral veel rust tijdens de inwijding. Daarnaast voelde ik gemoedelijk energiestromen door mijn lichaam heen stromen met hier en daar wat stuiptrekkingen in mijn buikspieren. Ik doe de kundalini reiki & de meditatie nu dagelijks. Afgelopen donderdagavond leek het alsof ik onder een deken van energie lag en voelde ik ook een hoop energie in mij stromen. Voel nu ook minder spanning in mijn onderrug. Ik begrijp nu ook beter hoe ik met angsten kan omgaan.’

Inwijding aanvragen

Wil je graag de Kundalini Reiki inwijdingen ontvangen, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt drie afstandsinwijdingen, de bijbehorende Nederlandstalige handleidingen en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 50 euro. 

Voor de eerste inwijding maken we een afspraak op afstand waarbij we ons tegelijkertijd afstemmen op het doorgeven en ontvangen. Tijdens deze inwijding worden de 2e en 3e graad voor je klaargezet in chiball, deze kun je dan in je eigen tijd activeren, wanneer je daar aan toe bent. 

Wil je toch liever 3 afspraken voor de 3 inwijdingen, dat kan, dan betaal je 25 euro per inwijding. 

balance-110850_640