Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Lemurisch inwijdingspakket

Lemurië is een oude beschaving voorafgaand aan en tijdens de tijd van Atlantis. Er wordt aangenomen dat Lemurië grotendeels bestond in de zuidelijke Stille Oceaan, tussen Noord-Amerika en Azië/ Australië. 

Oorspronkelijk droeg Lemurië de naam; ‘Het land van Mu’ wat ‘Het Moederland’ betekende. Op het hoogtepunt was Lemurië een zeer spiritueel en hoog ontwikkelde beschaving.

De tijd van Lemurië zijn onze vroegste herinneringen van ons bestaan op de Aarde. Het was een gouden tijd, het paradijs of de tuin van Eden. Het bewustzijn was overwegend intuïtief en vrouwelijk. We waren in harmonie met onszelf en onze omgeving, de natuur en de elementen, het universum, met God/Godin, met alles wat is.

Door de inwijdingen wordt je afgestemd op de energieën van Lemurië, verhoog je je eigen trilling en liefdesfrequenties, heel je jezelf (en eventueel ook anderen)  en tegelijkertijd help je ook mee om deze energie hier op Aarde te verspreiden.

Priesteressen van Lemurië

Nu je al zo ver bent gekomen, is misschien de inwijding in de Priesteressen van Lemurië ook wel een prachtige magische ervaring voor jou!! En een mooie aansluiting op deze Lemurische energieën !!

Inwijdingpakket aanvragen

Je ontvangt deze inwijdingen bij voorkeur op afstand, waarvoor we een afspraak maken, zodat je jezelf in je eigen veilige ruimte kunt laven aan de heerlijke liefdevolle frequenties van Lemurië en tegelijkertijd ook een heling ontvangt omdat het Veld voor je wordt vastgehouden. Bij de inwijding(en) ontvang je Nederlandstalige handleidingen en duidelijke instructies via de mail. Na de inwijding kun je er direct zelf mee aan de slag en ook anderen inwijden. Het is ook mogelijk om een losse inwijding aan te vragen en de inwijdingen door middel van een ChiBall te ontvangen. 

De kosten voor dit pakket  van inwijdingen elk van een hoge orde en bestaande uit liefdevolle frequenties  bedragen € 130,-  in plaats van € 165,-. 

Je kunt de inwijdingen aanvragen door een mail te sturen via info@nefertum.nl of door op onderstaande button te klikken. 

sunrise-165094_640