Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Lemurische kristallen Band van Licht

De Lemurische kristallen band van licht is een elektromagnetisch krachtveld van kristal energie licht dat de planeet aarde omringt. De kristallen band van licht straalt een liefdeskracht met een hoge energie uit die de kracht van creatie heeft. De kristallen band van licht houdt de hoge vibratie onvoorwaardelijke pure liefde, harmonie, eenheid en vrede erin vast.

De Raden van Licht stonden de Lemurianen toe voordat het Land van Lemurië in de oceaan zonk, om een kristallen band van licht te creëren die geplaatst werd rond de planeet aarde om Gaya en de mensheid te helpen wanneer de tijd van Ascentie komt. Het is de bedoeling om de vibraties van de mensheid te verhogen en ze te helpen om over te gaan naar hogere dimensies van licht en bewustzijn van liefde, harmonie en vrede om de gouden eeuw op Gaya voort te zetten.

De Lemurische vibraties stijgen opnieuw, en ze komen in deze grote tijd van verschuiving in bewustzijn op aarde, om de planeet in ons ascentieproces te helpen en om hun manier van leven, wijsheid, schoonheid, liefde, zuiverheid, harmonie en licht met ons te delen. Ze komen ons helpen en leren ons hoe we een eenheid met elkaar kunnen leven, met aarde en al haar schepselen in vrede, harmonie, schoonheid en liefde. Ze zijn hier om ons te leren hoe we onszelf en anderen kunnen helen, en de aarde.

Brengt diepe transformatie en uitlijning

De inwijding op de Lemurische Kristallen Band van Licht zal een diepe transformatie activeren binnen in al je energievelden en lichamen. Je zal uitlijnen met de hoogste frequenties voor je eigen ascentie proces. Je maakt een kwantumsprong en zult je lichtlichaam ontwikkelen en uitbreiden. Je kunt het ook gebruiken om te helpen bij de evolutie van onze planeet de Aarde wanneer je de Lemurische Kristallen Band van Licht voorstelt dat de aarde en de mensheid omringt terwijl je samensmelten met de liefde en het licht die voortvloeien uit de Kristallen Band van Licht. Je verenigt als één hart.

De afstemming op de Lemurische Kristallen Band van Licht sluit je aan op de kristallen band van licht die de planeet aarde omringt. Je wordt uitgelijnd met de vibraties van de kristallen band van licht en je eigen vibraties stijgen.

De Lemurische Kristallen Band van Licht zal het bewustzijn van de mensheid ontwaken in zijn goddelijkheid en rol in het helpen herinneren om Gaya te helpen naar de hogere plaats tussen de sterren. Je wordt uitgelijnd met de hoogste rijken van licht. Het is een sleutel om andere dimensies in te gaan en realiteiten buiten je wereld om verbinding te maken met de Hoge Lichtwezens en hoge licht wijsheid voor het helpen van de spirituele evolutie van de aarde. Het wekt je tot je goddelijkheid en werkt rechtstreeks met je chakra’s en jouw goddelijke blauwdruk.

Werken met de energie

Na de inwijding kun je deze energieën gebruiken om je manifestatiekracht te verbeteren, voor diepe heling, voor verbinding met hogere rijken van licht en zul je in staat zijn verbinding te maken met verloren delen van je ziel of vorige levens.

De Lemurische Kristallen Band van Licht reinigt je nadies, meridianen en kanalen en je bewustzijn. Je kunt de energieën van de Lemurische Kristallen Band van Licht gebruiken om je derde oog, negatieve gedachten of energieën in je veld, je emoties en je hart te reinigen. Vraag gewoon met behulp van je intentie de Lemurianen om je te helpen bij het opruimen en activeren van de energieën van de Lemurische Kristallen Band van Licht en zie, voel en weet dat het doet wat je wilt.

Founder: Ofira Levi 

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je klikt op onderstaande button om via mijn contactpagina contact met mij op te nemen. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip of via een ChiBall, in dat geval zet ik de inwijding voor je klaar en kun je deze zelf tot je nemen op een moment wanneer jou dat uitkomt. 

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail, de originele Engelstalige handleiding, een eigen vertaling en een certificaat. De kosten voor deze energie uitwisseling bedragen € 40,-.

amethyst-g1dd46966a_640