Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Licht van Lemurië

Het Licht van Lemurië-afstemming verbindt je met de Lemurianen en versterkt al bestaande verbindingen. Dit is een empowerment systeem dat helpt bij het ontwikkelen en verbeteren van psychische vaardigheden, helpt om de verborgen herinneringen van het verre verleden waarin de Lemurische en Atlantische culturen bestonden voort te brengen. Je zou in een vorig leven misschien wel deel hebben uit kunnen maken van deze cultuur, en zo ja, dan kun je de echo van de waarheid in de informatie opgenomen in deze handleiding voelen. Want de verre herinneringen die zo lang zijn verborgen zullen beginnen om naar de oppervlakte te komen, je de weg van het licht, liefde en Empowerment leren. Kijk verder dan dit leven. Kijk naar het verleden, en dan naar de toekomst, want het is nu dat je morgen een verschil kan maken.

De licht van Lemurë handleiding beslaat een beetje de Lemurische geschiedenis, geeft Informatie over de grot van initiatie, de Kristal Stad, zaad kristallen, interdimensies – of alternatieve realiteiten of tijdlijnen, genezing, telepathie, kleuren die geassocieerd worden met de Lemurianen, en wat de Lemurianen jou willen laten weten. De Lemurianen bieden je vrede, liefde, wijsheid en grote genezing aan.

De handleiding op zich is al een mooi document om te lezen, de inwijding maakt het helemaal af.

Founder: Linda Colibert

Inwijding aanvragen

Je ontvangt deze mooie inwijding op afstand (waarvoor we een afspraak maken) of via een Chi Ball waarmee je de inwijding naar je toe kunt halen wanneer dat jou uitkomt, zodat je jezelf kunt laven aan de heerlijke liefdevolle frequenties van Lemurië. Je ontvangt daarbij een Nederlandstalige handleiding en duidelijke instructies via de mail. Na de inwijding kun je er direct zelf mee aan de slag en ook anderen inwijden. De kosten voor deze inwijding bedragen € 25,- (voor de 4 Lemurische inwijdingen samen betaal je € 100,- in plaats van € 125,-). 

Je kunt de inwijding aanvragen via de mail via info@nefertum.nl of door op onderstaande button klikken.