Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Light Reiki TM Platinum (from Metatron)

Luminous Blessing from Archangel Metatron – TriEnhanced™️

Een van je favoriete Reiki-systemen heeft nu zijn platinaversie onthuld! Wij vertrouwen erop dat je zult genieten van deze diepgaande energie-upgrade, vergezeld van een gedetailleerde, verhelderende handleiding. Net zoals dit systeem genezing op meerdere niveaus biedt, duikt de gids diep in de kern van de essentie.

LIGHT REIKI™ PLATINUM, onder begeleiding van Aartsengel Metatron, onderhoudt een tedere band met ons hartchakra. Terwijl het verlicht, breidt het de energieën van ons hart uit en biedt het zowel spiritueel inzicht als fysieke helderheid. LIGHT REIKI™ PLATINUM is, in navolging van zijn stralende naam, verweven met het spectrum van zeven regenboogtinten, die elk onze chakra’s weerspiegelen. Het is een harmonieuze dans van lichtdeeltjes en de universele Reiki-kracht, die diepe cellulaire genezing bevordert. Of je nu aan je energetische reis begint of een ervaren beoefenaar bent, de eenvoud en kracht ervan zijn van onschatbare waarde. Het zuivert, zuivert en verjongt diep. Na je eerste omhelzing van deze energie kun je een zachte reiniging ervaren – een unieke reis gebaseerd op de essentie van je ziel. LIGHT REIKI™ PLATINUM is werkelijk een stralende mix, een trekpleister voor iedereen die op zoek is naar holistische genezing.

Wat is LIGHT REIKI™ PLATINUM?

In het uitgestrekte domein van de geneeskunst bestaat er een stralend baken genaamd LIGHT REIKI™ PLATINUM dat de eeuwenoude beoefening van Reiki combineert met de etherische essentie van licht. Stel je de geruststellende warmte van Reiki-energie voor, verweven met de zachte omhelzing van lichtgevende stralen. Deze unie heeft LIGHT REIKI™ PLATINUM voortgebracht, een genezingssysteem dat zowel rust als vernieuwing belooft.

In de kern gaat Reiki altijd over het kanaliseren van universele levensenergie om te herstellen en te verjongen. Wanneer we dit doordrenken met de etherische verlichting van licht, pakken we niet alleen de fysieke of emotionele pijnpunten aan; we begeleiden de ziel ook naar een pad van verlichting en helderheid. Het licht versterkt de aangeboren kracht van Reiki, dringt nog dieper door in ons wezen en verlicht de hoeken van onze geest die naar genezing verlangen.

LIGHT REIKI™ PLATINUM is een uitnodiging om te genieten van een gecombineerde energie die zowel eeuwenoud als innovatief is, aardend en opbeurend. Het is niet alleen een genezingstechniek; het is een reis van herontdekking, badend in het zachtste, meest verzorgende licht.

Wat is er compleet nieuw dat je krijgt in de LIGHT REIKI™ PLATINUM-cursus?

✦ De grootste upgrade – De energie van LIGHT REIKI™ PLATINUM is de sterkste ooit! Terwijl we de upgrade omarmden, bloeide ons hartchakra op en straalde een ongelooflijke warmte uit (Ole en Marianna Gabrielsen).

✦ Verhaal over de aartsengel Metatron – Weggestopt in de wandtapijten van de oude overlevering is het verhaal van Aartsengel Metatron er een van transcendentie en goddelijkheid. Deze engelachtige figuur wordt vaak afgebeeld als een krachtig kanaal tussen de menselijke en de goddelijke rijken. Zijn verhaal inspireert talloze zielen en wenkt hen dichter bij spiritueel begrip en verlichting.

✦ Beschrijving van de Kubus van Metatron – De Kubus van Metatron is een oogverblindend geometrisch wonder, verweven met de essentie van Aartsengel Metatron zelf. Dit heilige geometriesymbool bestaat uit dertien bollen die met elkaar zijn verbonden door lijnen en vertegenwoordigt de patronen van de schepping. De aanwezigheid ervan is een vriendelijke herinnering aan de onderlinge verbondenheid van al het leven en het universum.

✦ Metatrons rol als schrijver van God – Metatron registreert de kosmische kronieken van het universum. Vaak geprezen als Gods hemelse schrijver, houdt hij een verslag bij van elke actie en de implicaties ervan in het grote tapijt van het bestaan. Zijn geschriften dienen als een eeuwig bewijs van de ritmes van de kosmos.

✦ De rol van Metatron bij het toezicht op de Akasha-kronieken – In de enorme kosmische bibliotheek van de Akasha-kronieken wordt de reis van elke ziel opgetekend. Metatron, als zijn goddelijke bewaarder, houdt toezicht op deze etherische boekrollen en verzekert de heiligheid en nauwkeurigheid van elk verhaal. Er wordt gezegd dat je met zijn begeleiding toegang kunt krijgen tot inzichten uit het verleden, het heden en de toekomst.

✦ Oude beschavingen en hun begrip van licht – Door de geschiedenis heen zijn oude culturen gefascineerd geweest door het fenomeen licht. Van de Egyptenaren die de zon vereerden als een bron van leven, tot de Maya’s die astronomische observatoria bouwden om de beweging ervan te volgen: licht is altijd een symbool geweest van kennis, goddelijkheid en de eeuwige cyclus van het leven. Deze beschavingen waardeerden niet alleen de praktische toepassingen van licht, maar gaven er ook spirituele betekenis aan, waarbij ze het vaak associeerden met goden of hemelse wezens.

✦ Verhaal over de lichtdeeltjes – Elk lichtdeeltje, bekend als een foton, danst met een stralende energie die onze wereld verlicht en een tapijt van warmte en kleur op zijn pad weeft. Deze kleine bakens van schittering herinneren ons aan het ingewikkelde ontwerp van de natuur en de zachte magie die ons dagelijks omringt. Door hun glans te omarmen, vinden we troost, verwondering en een altijd aanwezige herinnering aan de levendige schoonheid van het leven.

✦ Spectrum van zichtbaar licht en de betekenis ervan – Het spectrum van zichtbaar licht is een betoverende reeks kleuren die het menselijk oog kan waarnemen, variërend van rood tot violet. Het is slechts een klein deel van het elektromagnetische spectrum, maar speelt een cruciale rol in ons dagelijks leven, waardoor we de wereld in al zijn levendige tinten kunnen zien. Het spectrum is meer dan alleen een visuele ervaring, het heeft ook een wetenschappelijk en symbolisch belang en beïnvloedt alles, van kunst en cultuur tot technologie en geneeskunde.

✦ Belang en relevantie van volledig spectrumlicht – De wereld om ons heen is prachtig beschilderd met een groot aantal kleuren, die allemaal worden onthuld door volledig spectrumlicht. Dit licht, dat lijkt op natuurlijk zonlicht, zorgt voor een evenwichtige verlichting die alle kleuren omvat die onze ogen kunnen zien. Het is niet alleen essentieel voor visuele helderheid, maar ook voor het in stand houden van de interne klok van ons lichaam en het algehele welzijn.

✦ Voordelen van kleurentherapie – Kleuren hebben een unieke manier om tot onze ziel te spreken en emoties en herinneringen op te roepen. Chromotherapie, vaak kleurentherapie genoemd, maakt gebruik van de kracht van deze kleuren om onze mentale en fysieke toestand te genezen, in evenwicht te brengen en te verjongen. Door strategisch gebruik van kleuren heeft deze therapie tot doel de innerlijke harmonie te herstellen en ons naar een meer gecentreerde staat van zijn te leiden.

✦ Trilling van elke kleur – Elke tint in onze levendige wereld heeft zijn eigen frequentie of vibratie, net zoals individuele noten in een symfonie. Deze unieke trillingen kunnen onze stemming, energie en zelfs onze gezondheid beïnvloeden. Het herkennen van en afstemmen op deze kleurfrequenties kan helpen onze persoonlijke energie op één lijn te brengen, wat leidt tot een evenwichtiger en harmonieuzer bestaan.

✦ Verbinding tussen chakra’s en vibratie van kleuren – In de harmonieuze dans van het universum resoneert elk van onze chakra’s met de levendige tinten van kleuren, die hun unieke frequenties weerspiegelen. Net zoals een regenboog de lucht schildert met een spectrum van leven, verbinden onze chakra’s zich diep met deze kleurvibraties, waardoor onze energieën naar evenwicht en genezing worden geleid. Het omarmen van deze kleurrijke symfonie in ons kan ons pad naar innerlijke harmonie en welzijn verlichten.

Wij nodigen je uit om in de omhelzing te stappen van LIGHT REIKI™ PLATINUM, een lichtgevend geschenk van Aartsengel Metatron! Deze diepgaande cursus nodigt je uit om door een symfonie van kleuren, chakra’s en trillingen te reizen. Ontdek eeuwenoude verhalen, heilige geometrie en de hartverwarmende dans van lichtdeeltjes. Of u nu een beginner of een ervaren arts bent, je bent van harte welkom om diepe cellulaire genezing en spirituele verlichting te ervaren. Ga mee op deze transformerende reis, badend in verzorgend licht

Inwijdingen aanvragen

Je kunt de 3 inwijdingen van Light Reiki TM Platinum aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of door op onderstaande button e klikken en via mijn contactpagina met mij in contact te komen. Je ontvangt de inwijdingen op afstand (en afspraak) op een afgesproken tijdstip of via een ChiBall, in dat geval zet ik de inwijding voor je klaar en kun je deze zelf tot je nemen op een moment wanneer jou dat uitkomt. 

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail, de originele Engelstalige handleiding, een eigen vertaling voor eigen gebruik!! en een certificaat. De kosten voor deze energie uitwisseling door middel van  ,- afstandsinwijdingen bedragen € 25,- per inwijding en dus € 75,- voor het pakket van 3 inwijdingen. De kosten voor de 3  inwijdingen in een Chi ball bedragen € 50-.  

star-466372_640